Amsterdam, Olanda

Vacanță în Amsterdam

Descoperă peisaje care îți fură privirea, istorii ascunse și razele de soare ce te îmbie spre relaxare. Explorează. Bucură-te. Râzi. Degustă. Adună amintiri de pus în ramă.

Amsterdam

Vacanță în Amsterdam - Zbor și cazare în Amsterdam | sejureuropa.ro

Amsterdam este mult mai mult decât un oraș cu atmosferă vibrantă - este o călătorie în istorie și cultură, un festin pentru simțuri și un paradis pentru aventurieri. Orașul este faimos pentru sistemul său unic de canale, recunoscut ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO - descoperă-le de pe barcă sau plimbă-te pe malurile pentru a te bucura de priveliștea uimitoare a podurilor pitorești și a caselor plutitoare colorate.

Amsterdam strălucește și datorită colecției sale impresionante de muzee de renume mondial. De la operele de artă ale lui Van Gogh la bogăția istorică expusă în Rijksmuseum, ești mereu înconjurat de o atmosferă culturală unică. Pentru cei care adoră shopping-ul, Amsterdam este o destinație perfectă pentru a te răsfăța cu moda de lux și buticurile inedite. Când vine vorba de gastronomie, găsești un paradis culinar. Cu delicii tradiționale olandeze, precum stroopwafels și bitterballen, dar și bucătărie internațională în restaurantele rafinate, orașul te va cuceri. 

Iar aventura nu se oprește aici! Odată ce soarele apune, Amsterdam prinde viață cu o viață de noapte captivantă. Vizitează faimosul Cartier Roșu pentru a testa ofertele mai îndrăznețe ale orașului sau explorează barurile și cluburile care colorează străzile în timpul nopții.Trebuie să vezi

Muzeul Van Gogh

Situat în inima Amsterdamului, Muzeul Van Gogh găzduiește cea mai mare colecție de lucrări ale celebrului pictor olandez. În această incursiune captivantă, vei explora evoluția stilului său distinctiv, de la celebra „Noapte înstelată" la autoportretele expresive. Fii pregătit să te lași purtat în călătoria sufletului artistului.


Centrul Istoric al Amsterdamului

Pas cu pas, plimbă-te pe străzile înguste ale Centrului Istoric, declarat Patrimoniu Mondial UNESCO. Descoperă farmecul inconfundabil al clădirilor în stil gotic și renașcentist. Întâmpină amestecul de culturi în Piața Dam, savurând atmosfera autentică a Amsterdamului.


Rijksmuseum

Fă cunoștință cu universul bogat al istoriei și artei olandeze la Rijksmuseum. Aici, vei întâlni capodopere semnate de maeștri, precum Rembrandt și Vermeer. Străbate sălile pline de splendoare și descoperă evoluția remarcabilă a culturii și societății olandeze, într-o uluitoare călătorie în timp.


Canalele Amsterdamului

Acolo unde râurile devin străzi, explorează romantismul canalelor Amsterdamului. O plimbare cu barca cu pedale te va purta pe sub poduri pitorești și clădiri cu arhitectură de poveste. Ia pulsul orașului de pe canale și descoperă magia care face din Amsterdam un loc unic în lume.


Palatul Regal

Situat în inima Pieței Dam, te invită să intri într-o lume a eleganței și istoriei regale. Construit în secolul al XVII-lea în stil neoclasic, acest monument impunător servește drept reședință oficială a monarhului olandez în timpul vizitelor oficiale în Amsterdam. Privindu-l din Piața Dam, vei fi impresionat de fațada grandioasă, dominată de coloane și statui, reflectând prestigiu și grandoare.


Cartierul Roșu - De Wallen

În centrul vieții de noapte și al distracției, Cartierul Roșu îți oferă o experiență nocturnă de neuitat. Descoperă barurile animate, cafenelele și atmosfera vibrantă a acestui cartier, pătrunzând în inima Amsterdamului contemporan.


NEMO Science Museum

Explorează fascinantul univers al științei la NEMO Science Museum, un loc interactiv și educativ pentru toate vârstele, unde poți experimenta fenomene științifice într-un mod captivant. E o experiență plină de surprize pentru tine și cei mici.


Contactează-ne