Londra, Regatul Unit

Vacanță în Londra

Descoperă peisaje care îți fură privirea, istorii ascunse și razele de soare ce te îmbie spre relaxare. Explorează. Bucură-te. Râzi. Degustă. Adună amintiri de pus în ramă.

Londra

Vacanță în Londra - Zbor și cazare în Londra | sejureuropa.ro

Între toate metropolele europene, Londra reprezintă o călătorie care te va captiva. De la celebrele autobuze roșii cu două etaje, la gărzile impasibile de la Buckingham Palace și gardienii de la Westminster Abbey, Londra este un spectacol vibrant de istorie și cultură. Simte sunetul familiar al ceasului Big Ben, așa cum l-ai auzit în povestiri, și bucură-te de fiecare colț al acestui oraș fascinant.

Explorează monumentele ce poartă o istorie de aproape un mileniu, de la mormântul lui Chaucer la pub-ul unde căpitanul Mayflower a ridicat paharul. Sau plimbă-te pe străzile pline de energie ale Piccadilly Circus, unul dintre cele mai fotografiate locuri din Londra.

Dar Londra nu este doar trecut și tradiție; este și o destinație contemporană. Descoperă spectacolele deosebite de teatru, profită de diversitatea bucătăriei internaționale, participă la evenimente stradale, pune-te la curent cu ultimele tendințe în muzică și modă, experimentează atmosfera punk. Așa cum spunea scriitorul Samuel Johnson în 1777, „Când un om este obosit de Londra, este obosit de viață." - iar noi suntem aici să îți oferim o experiență care să îți reînnoiască energia. London awaits! Trebuie să vezi

Muzeul Britanic

Descoperă o colecție vastă de artefacte provenite din toate colțurile lumii. De la celebra Piatră Rosetta la măștile funerare aztece și frize ale Acropolei din Atena, acest muzeu oferă o călătorie fascinantă.


Turnul Londrei 

Aici vei descoperi poveștile înfricoșătoare și intrigante ale istoriei britanice. De la bijuteriile Coroanei la legendele despre fantome, fortăreața medievală te captivează cu atmosfera sa istorică.


Palatul Buckingham 

Asistă la schimbarea gărzii regale în fața reședinței oficiale a monarhului britanic. Cu arhitectură impunătoare și grădini frumoase, Palatul Buckingham este un simbol al eleganței și al tradiției regale.


Tower Bridge

O punct iconil al a Londrei, Tower Bridge oferă nu doar o vedere spectaculoasă asupra Tamisei, ci și o incursiune în istoria arhitecturii ingenioase. Asigură-te că îl vizitezi și pe timp de noapte, când este iluminat splendid.


Catedrala Saint Paul

Cu o cupolă impresionantă și o istorie remarcabilă, Catedrala Saint Paul reprezintă un loc sacru și un simbol al rezistenței britanice în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Ascensiunea în vârful cupolei oferă o panoramă uimitoare.


Muzeul de Istorie Naturală

Explorează secretele naturii în acest muzeu fascinant, unde exponatele interactive și impresionantele fosile te vor transporta în lumea plină de miracole a științei naturale.


Covent Garden

Covent Garden te îmbie cu magazinele sale unice, artiști stradali și spectacole. Bucură-te de atmosfera sa efervescentă și de gastronomia diversă oferită de numeroasele restaurante și cafenele.


Podul și Palatul Westminster

Admirația pentru arhitectura gotică a Palatului Westminster, locul încoronărilor, se îmbină armonios cu priveliștea panoramică de pe Podul Westminster. Aceasta este o imagine remarcabilă a Londrei, mai ales în timpul apusului.


Muzeul Victoria and Albert (V&A)

Cu colecții impresionante de artă decorativă și design, Muzeul V&A este un paradis pentru iubitorii de artă. De la bijuterii antice la exponate contemporane, acest muzeu surprinde diversitatea creativității umane.