Viena, Austria

Vacanță în Viena

Descubre paisajes espectaculares, historias ocultas y un sol que te invita a relajarte. Explora. Disfruta. Ríe. Saborea. Reúne recuerdos para ponerlos en un marco.

Viena

Vacanta Viena - Zbor si cazare Viena | sejureuropa.ro

Bun venit în inima Europei, acolo unde eleganța și istoria se întâlnesc armonios - în Viena, bijuteria culturală din Austria. Orașul își deschide porțile către o călătorie inedită, plină de farmec și rafinament. Viena te invită într-o incursiune captivantă în cultura sa bogată și istorie impresionantă. De la cafenelele romantice care au inspirat marile minți la muzica clasică ce răsuna în sălile de concert, fiecare colț al acestui oraș respiră artă și tradiție.

Explorează centrul istoric, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, o comoară a istoriei și muzicii, un loc unde poezia și cultura se împletesc. Aici, vei fi cucerit de Ringstraße, un bulevard elegant ce înconjoară inima orașului. Aici, vei avea parte de o incursiune prin palate regale, muzee fascinante și grădini încântătoare. Nu uita nici de Palatul Schönbrunn, unul dintre cele mai impresionante monumente din Austria.

Fie că te uimești într-un muzeu de prestigiu sau te pierzi în străzile pietonale pline de buticuri și terase cochete, fiecare pas dezvăluie o poveste nouă. Lasă-te cucerit de nostalgia și măreția acestui loc, unde fiecare stradă pietonală ascunde comori culturale. Include Viena în cele mai frumoase experiențe de călătorie!Trebuie să vezi

Palatul Schönbrunn

Descoperă măreția imperială la Palatul Schönbrunn, fostul palat de vară al familiei Habsburg. Explorează camerele bogat decorate, dar și grădinile impresionante - toate te transportă în epoca de aur a Imperiului Austro-Ungar.


Catedrala Sfântul Ștefan

Inima spirituală a Vienei, catedrala imensă impresionează cu arhitectura sa gotică și vederile panoramice de pe turnul său înalt. 


Muzeul de Artă Istorică

Admiră capodoperele artistice și artefactele istorice la acest muzeu fascinant. De la picturi celebre la comori antice, fiecare expoziție aduce în prim-plan uluitoarea istorie a artei.


Belvedere Palace

Cu grădini pitorești și clădiri baroce, Palatul Belvedere - Muzeul Artelor Frumoase găzduiește o colecție de artă impresionantă, inclusiv celebrul portret al lui Gustav Klimt, "Sărutul".


MuseumsQuartier (MQ)

Un complex cultural impresionant, reprezintă unul dintre cele mai importante muzee și galerii de artă ale orașului. Cu expoziții inovatoare și spații deschise pentru evenimente, MQ este un pol cultural vibrant, foarte apreciat de iubitorii de artă.


Palatul Hofburg

Ca fostă reședință imperială, Palatul Hofburg emană istorie și opulență. Vizitează apartamentele imperiale și Schatzkammer, tezaurul regal al familiei Habsburg.


Piața Maria Theresien

Înconjurată de muzee majore, această piață reprezintă o oază de arhitectură barocă și statui impresionante. Oferă o atmosferă vibrantă și este locul perfect pentru o plimbare relaxantă.


Muzeul Kunsthalle Wien

Pentru iubitorii de artă contemporană, Kunsthalle Wien este destinatia ideală. Expoziții provocatoare și evenimente culturale creează un spațiu vibrant și inovator.


Piața Schwedenplatz

Împreună cu arhitectura sa fină și activitățile sale variate, Piața Schwedenplatz este centrul vieții de noapte și al gastronomiei din Viena.


Ceasul Anker

Ceasul Anker, construit între 1911-1914 de sculptorul Franz von Matsch, este o combinație uimitoare de elemente arhitecturale, sculpturale și mecanice. Ceasul este flancat de două personaje feminine, care personifică timpul și istoria.


Alte destinații populare în Austria