Self drive Amsterdam, Luxemburg & Bruxelles
De la 991 €

Self drive Amsterdam, Luxemburg & Bruxelles

Pachet de vacanță
Creat: vineri, 5 iulie 2024
Ref ID: 10044402
Tarif/ persoană De la
991 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: vineri, 5 iulie 2024
Destinații: Amsterdam, Luxemburg, Bruxelles, Anvers, Amsterdam

Itinerarul tău pe zile

16 sept.
Transport de la București la Amsterdam
Plecare
Tarom
Tarom Tarom - RO361
08:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
10:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
3h 5m 0 PC Non-stop
Transport:  RO361
Clasa de cabină: Economy
16 sept.
1. Amsterdam
Ai cazare aici
Despre destinație:

Amsterdam este mult mai mult decât un oraș cu atmosferă vibrantă - este o călătorie în istorie și cultură, un festin pentru simțuri și un paradis pentru aventurieri. Orașul este faimos pentru sistemul său unic de canale, recunoscut ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO - descoperă-le de pe barcă sau plimbă-te pe malurile pentru a te bucura de priveliștea uimitoare a podurilor pitorești și a caselor plutitoare colorate.

Amsterdam strălucește și datorită colecției sale impresionante de muzee de renume mondial. De la operele de artă ale lui Van Gogh la bogăția istorică expusă în Rijksmuseum, ești mereu înconjurat de o atmosferă culturală unică. Pentru cei care adoră shopping-ul, Amsterdam este o destinație perfectă pentru a te răsfăța cu moda de lux și buticurile inedite. Când vine vorba de gastronomie, găsești un paradis culinar. Cu delicii tradiționale olandeze, precum stroopwafels și bitterballen, dar și bucătărie internațională în restaurantele rafinate, orașul te va cuceri. 

Iar aventura nu se oprește aici! Odată ce soarele apune, Amsterdam prinde viață cu o viață de noapte captivantă. Vizitează faimosul Cartier Roșu pentru a testa ofertele mai îndrăznețe ale orașului sau explorează barurile și cluburile care colorează străzile în timpul nopții.Mai multe informații
16 sept.
Închiriere masină
SEAT LEON
Schiphol
AMSTERDAM AIRPORT
11:45 - 16 sept. 2024
Schiphol
AMSTERDAM AIRPORT
15:00 - 24 sept. 2024
Driver age

Minimum 21, Maximum 80

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 900,00
Collision damage waiver
with excess up to 900 EUR
Pickup

AMSTERDAM AIRPORT - Telephone: 207400950

SCHIPHOL PLAZA ARRIVAL HALL 22

Program: 07:00 - 23:00
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Dropoff

AMSTERDAM AIRPORT - Telephone 207400950

SCHIPHOL PLAZA ARRIVAL HALL 22

Program: 07:00 - 23:00
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Transport de la Amsterdam la Luxemburg
Niciun mijloc de transport selectat
18 sept.
2. Luxemburg
Ai cazare aici
Despre destinație: Situat la marginea a două prăpăstii abrupte, Luxemburg este una dintre cele mai fizic dramatice capitale din Europa. Peisajele ondulate ale țării pătrund în oraș, iar zidurile și turnurile medievale împart orizontul cu bănci internaționale prosperoase și complexe de birouri. Cea mai impresionantă vedere a orașului este Bock, cea mai veche parte a fortăreței orașului. O capodoperă de tuneluri și magazii. De la intrare, explorați scările în spirală și prindeți vederi extraordinare prin gurile de tragere. Străzile din apropiere sunt cele mai vechi din oraș. Biserica Sfântul Mihail are pietre așezate în 987. Cea mai veche secțiune a fațadei Palatului Mare Ducal este un exemplu magnific al stilului Renascentist Spaniol. Când vă săturați de vechiul oraș aglomerat, îndreptați-vă spre parcurile de-a lungul râului Pétrusse umbros sau, pentru o schimbare de ritm, vizitați cartierul portughez și italian din râpa Alzette. Puteți auzi chitare, trupe și coruri seara la Place d'Armes.
Mai multe informații
Transport de la Luxemburg la Bruxelles
Niciun mijloc de transport selectat
20 sept.
3. Bruxelles
Ai cazare aici
Despre destinație: De la impresionantul său centru medieval până la templul său din secolul 21 dedicat suprarealismului, noul Muzeu Magritte, Bruxelles oferă vizitatorului mult mai mult decât doar bere și ciocolată și este cu totul diferit de imaginea sa nefericită de sediu al birocraților UE. De fapt, Bruxelles este un oraș creativ, dinamic. Centrul său compact este plin de baruri, restaurante și muzee așezate de-a lungul străzilor pietruite. Inevitabil, majoritatea turiștilor se îndreaptă către Grand-Place. Cu casele sale flamande ornamentate, impresionanta Primărie și atmosfera vibrantă, ar fi dificil să găsești o piață mai frumoasă în întreaga Europă. Este pe bună dreptate un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și este bijuteria coroanei orașului. Plimbă-te apoi prin districtele regale și Sablon, pline de galerii de artă și magazine de antichități. Aruncă-ți harta și rătăcește pe o mulțime de străduțe laterale, descoperind piețe de vechituri, case art-deco și magazine boutique. Bruxellezii sunt mândri de umorul lor intelectual, subliniat de o puternică apreciere a bizarului. Orașul are o lungă iubire pentru mișcarea de artă suprarealistă, inițiată de René Magritte, și pentru benzile desenate clasice, epitomizate de eroul băiat al lui Hergé, Tintin. Există o ironie evidentă în faptul că cel mai cunoscut punct de reper al orașului este Manneken-Pis, o statuetă mică a unui băiat care urinează. Între timp, toate acestea se află alături de colecții de artă de clasă mondială, gătit fabulos, inclusiv scoici, cartofi prăjiți, gofre și melci, unele dintre cele mai bune și unice beri din Europa (literalmente, există mii de soiuri) și maeștri ciocolatieri. Calendarul cultural al orașului este plin de evenimente pentru toată lumea, de la imensa și zgomotoasa Foire du Midi în fiecare iulie, plină de tarabe și atracții de târg, până la legendarul Târg de Crăciun care are loc în Place Sainte Catherine cu 240 de tarabe, o patinoar, o roată mare și numeroase plimbări. Unul dintre cele mai mari evenimente este Art Brussels, care prezintă latura mai creativă și mai nonconformistă a orașului și este un hub pentru cunoscătorii de artă din întreaga lume. Dacă ești un naționalist iubitor de euro, vizitează Cartierul European, centrat în jurul Schuman și Berlaymont. Partea sa cea mai animată este Place du Luxembourg: toate barurile se umplu în jurul orei 18:00 în zilele de lucru cu unii dintre cei 20.000 de diplomați, politicieni și funcționari publici care locuiesc în oraș după ce Bruxelles a devenit centrul politicii internaționale după al doilea război mondial. Deschide-ți ochii și vei fi plăcut surprins de tot ceea ce are de oferit Bruxelles.
Mai multe informații
Transport de la Bruxelles la Anvers
Niciun mijloc de transport selectat
22 sept.
4. Anvers
Ai cazare aici
Despre destinație: Antwerp este situat pe malul estic al râului Scheldt, care este legat de Marea Nordului prin estuarul Westerschelde. Orașul are unul dintre cele mai mari porturi maritime din Europa. Antwerp a fost mult timp un oraș important în Țările de Jos, atât economic cât și cultural. Atractivitatea Antwerp-ului provine din amestecul său unic de stiluri și popoare. Mai întâi, există partea pragmatică a orașului în jurul Centraal Statio; industriile de transport maritim, diamante și îmbrăcăminte își au sediul aici. Apoi, există arta și cultura pe care bogăția le-a cumpărat de-a lungul secolelor. Maeștrii vechi flamanzi, în special fiul nativ Rubens, sunt bine reprezentați aici. În final, există imensul port cu propriii săi copaci fumurii. Există mai multe de văzut și de făcut în Antwerp decât în oricare alt oraș belgian. Începeți cu o plimbare prin oude stad, orașul vechi, începând de la Grote Markt, unde Stadhuis, primăria, stă ca un magnific exemplu de arhitectură renascentistă. Catedrala din apropiere a Doamnei Noastre are un turn gotic spectaculos. Interiorul său este bogat decorat cu vitralii și adăpostește unele dintre cele mai faimoase picturi ale lui Rubens. În apropiere se află Steen, o frumoasă fortăreață de poveste care datează din secolul al XII-lea. Muzeul Plantin Moretus este o încântare obligatorie. Plantin a transformat tiparul într-o artă în secolul al XVI-lea, iar majoritatea uneltelor și presei sale sunt expuse aici. Curtea pitorească și picturile lui Rubens fac, de asemenea, vizita valoroasă. Rezervați timp pentru a vizita Rubenshuis, unul dintre cele mai bune muzee de acest gen din lume. Rubens a trăit și a lucrat aproape 30 de ani în această casă somptuoasă. Mansarda sa este exquisit mobilată și bogat stocată cu comori de artă. Puțini turiști ajung la Cogels-Osylei, o alee cu o procesiune neîntreruptă de case art nouveau, fiecare părând să o întreacă pe cea dinainte în fantezie arhitecturală. Antwerp este un oraș foarte cultural și viu. Descoperiți singuri acest centru efervescent de comerț, artistic și cultural cu atmosfera sa tipică de port pentru navele lumii: cosmopolit, ușor exotic și în același timp atât de ospitalier.
Mai multe informații
Transport de la Anvers la Amsterdam
Niciun mijloc de transport selectat
23 sept.
5. Amsterdam
Ai cazare aici
Despre destinație:

Amsterdam este mult mai mult decât un oraș cu atmosferă vibrantă - este o călătorie în istorie și cultură, un festin pentru simțuri și un paradis pentru aventurieri. Orașul este faimos pentru sistemul său unic de canale, recunoscut ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO - descoperă-le de pe barcă sau plimbă-te pe malurile pentru a te bucura de priveliștea uimitoare a podurilor pitorești și a caselor plutitoare colorate.

Amsterdam strălucește și datorită colecției sale impresionante de muzee de renume mondial. De la operele de artă ale lui Van Gogh la bogăția istorică expusă în Rijksmuseum, ești mereu înconjurat de o atmosferă culturală unică. Pentru cei care adoră shopping-ul, Amsterdam este o destinație perfectă pentru a te răsfăța cu moda de lux și buticurile inedite. Când vine vorba de gastronomie, găsești un paradis culinar. Cu delicii tradiționale olandeze, precum stroopwafels și bitterballen, dar și bucătărie internațională în restaurantele rafinate, orașul te va cuceri. 

Iar aventura nu se oprește aici! Odată ce soarele apune, Amsterdam prinde viață cu o viață de noapte captivantă. Vizitează faimosul Cartier Roșu pentru a testa ofertele mai îndrăznețe ale orașului sau explorează barurile și cluburile care colorează străzile în timpul nopții.Mai multe informații
24 sept.
Transport de la Amsterdam la București
Retur
Tarom
Tarom Tarom - RO364
20:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
23:45 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
2h 45m 0 PC Non-stop
Transport:  RO364
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
991 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adults
Nopţi 8
Această vacanță include
Destinații 5
Zboruri 2
Hoteluri 5
Masini 1

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne