City Break Copenhaga - 26 iulie 2024
De la 688 €
Copenhaga, Danemarca

City Break Copenhaga - 26 iulie 2024

Pachet de vacanță
Creat: luni, 8 iulie 2024
Ref ID: 10079876
Tarif/ persoană De la
688 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: luni, 8 iulie 2024

Despre destinație

Acum un deceniu, vizitatorii veneau la Copenhaga doar pentru canalele sale, piețele pietruite, străzile fermecătoare și casele pictate în culori pastelate. Acum, acest oraș este cel mai cunoscut pentru designul său inovator, arhitectura de ultimă oră și restaurantele sale de top. Acest oraș istoric cu canale a devenit trendy, cosmopolit și incitant, fără a-și pierde vechile farmece. Portul de basm Nyhavn, promenada legendară a orașului, este cel mai tradițional loc din Copenhaga, unde vizitatorii se bucură de străzile pietruite și casele colorate care contrastează cu cheiul Langelinje, unde se află cea mai faimoasă atracție a orașului, Mica Sirenă. Plimbându-se de-a lungul cheiului Langelinje, opera modernă apare la orizont aducând turiștii înapoi în secolul 21. Un alt reper nou al orașului pe malul apei este complexul de divertisment Black Diamond, un motiv suplimentar pentru a călători dincolo de micul centru axat pe turiști. Clădirea în sine este uimitoare și oferă o oportunitate unică de a se relaxa într-un șezlong cu vedere la apă. Două dintre cele mai cool zone ale orașului sunt Veesterbro și Norrebro, departe de turmele de turiști. Aceste cartiere vibrante vor permite celor mai aventuroși călători să se amestece cu localnicii și să experimenteze atmosfera efervescentă a locurilor precum Norrebro Food Hall, un piață acoperită pentru gurmanzi, sau Ralea, restaurantul unde se duc bucătarii locali să mănânce după muncă. Cel mai cool cartier al Copenhagăi, cu baruri trendy, magazine de design și localuri, unde vizitatorii pot experimenta revoluția culinară pe care orașul o are de oferit, este la doar o călătorie cu metroul de la centrul orașului. Cartierul insular mai puțin călătorit al Christianshavn oferă o privire liniștită asupra vieții rezidențiale și plimbări pe lângă canale. Este, de asemenea, casa "orașului liber" Christiana, o comunitate alternativă colorată construită de hippie în anii 1970, care strălucește cu galerii și cafenele, și are propriul set strict de reguli. Copenhaga este curată, sigură și ușor de cunoscut. Este, de asemenea, unul dintre cele mai verzi orașe din Europa și transportul său public ar face New York-ul verde de invidie. Centrul său este rezervat pentru pietoni și se aplică legi stricte anti-poluare. Este un loc idilic din punct de vedere al mediului, cu mult spațiu verde și bicicletele depășesc adesea numărul de mașini, așa că fiți atenți când treceți pe pistele de biciclete. Plimbați-vă fără griji la faimosul parc de distracții Tivoli și la minunata grădină botanică a orașului, sau mergeți la cafenelele și restaurantele de pe trotuar în timpul verii alături de localnici. Indiferent ce decideți să faceți în capitala daneză, fie că vă place designul și mâncarea, sau vă plimbați în minune, Copenhaga vă va chema înapoi ca o sirenă.
Mai multe informații

Servicii incluse

26 iul.
Transport de la București la Copenhaga
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43113
05:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
07:40 - Copenhagen, Kastrup (CPH)
Non-stop Tarif: Smart
Transport:  W43113
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Smart
26 iul.
Cazare
3 Nopţi
Comwell Copenhagen Portside Dolce by Wyndham 8,6 Foarte bine
Copenhagen - La 2,9 km de centruDOAR CAMERAAlexandriagade 1, Copenhagen 2150 Superior Room, 1 Double Bed (1 Double Bed) - Package Rate
Located in Copenhagen (Østerbro), Comwell Copenhagen Portside Dolce by Wyndham is within a 10-minute drive of Tivoli Gardens and Nyhavn. This 4-star hotel is 1.8 mi (2.8 km) from Parken Stadium and 1.8 mi (2.9 km) from Little Mermaid. Take advantage of recreation opportunities including a 24-hour fitness center and bicycles to rent. Additional amenities at this hotel include complimentary wireless Internet access, concierge services, and bike parking. Stay in one of 445 guestrooms featuring flat-screen televisions. Complimentary wireless Internet access keeps you connected, and digital programming is available for your entertainment. Bathrooms have complimentary toiletries and hair dryers. Conveniences include safes and desks, and housekeeping is provided daily.
27 iul.
Bilete activități
Copenhagen : Private Walking Tour With A Guide (Private Tour)
Copenhagen : Private Walking Tour With A Guide (Private Tour)
2 Bilete ( Adulţi de la 1 la 100 ani: 2 )
De la 2 la 8 ore 10:00 3 Hours Walking Tour
Vezi detalii
29 iul.
Transport de la Copenhaga la București
Retur
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43114
08:20 - Copenhagen, Kastrup (CPH)
11:55 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Non-stop Tarif: Smart
Transport:  W43114
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Smart
Tarif/ persoană De la
688 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adults
Nopţi 3
Această vacanță include
Destinații 1
Zboruri 2
Hoteluri 1
Activităţi 1

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne