Sejur plaja Costa Del Sol, Spania - iulie 2024
De la 777 €

Sejur plaja Costa Del Sol, Spania - iulie 2024

Best Deals Wizz
Creat: vineri, 31 mai 2024
Ref ID: 8595193
Tarif/ persoană De la
777 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: vineri, 31 mai 2024
Destinații: Costa del Sol, București

Itinerarul tău pe zile

21 iul.
Transport de la București la Costa del Sol
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43189
06:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
09:30 - Malaga, Malaga (AGP)
4h 20m 1 PC Non-stop
Transport:  W43189
Clasa de cabină: Economy
Descriere:

TGN [AGP] INDIV / 7N AGP21JUL

21 iul.
1. Costa del Sol
Ai cazare aici
Despre destinație: Costa del Sol se întinde de-a lungul a mai mult de 150 de kilometri de coastă în provincia Malaga. A călători la Costa del Sol înseamnă a găsi peisaje frumoase, plaje fabuloase, mâncare delicioasă, obiceiuri și tradiții interesante. Înseamnă descoperirea unei moșteniri culturale bogate, a unor zone de coastă uimitoare și a unor sate de interior albe și fermecătoare.
Mai multe informații
21 iul.
Transfer
Transfer de la Malaga (AGP) la NH San Pedro

Shuttle

Standard Shared Standard Shuttle (Bus)
  • No waiting time
28 iul.
Transfer
Transfer de la NH San Pedro la Malaga (AGP)

Shuttle

Standard Shared Standard Shuttle (Bus)
  • No waiting time
28 iul.
Transport de la Costa del Sol la București
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43190
10:15 - Malaga, Malaga (AGP)
15:15 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
4h 0m 1 PC Non-stop
Transport:  W43190
Clasa de cabină: Economy
Descriere:

TGN [AGP] INDIV / 7N AGP21JUL

28 iul.
2. București
Stop
Despre destinație: București este un oraș cu adevărat frumos, prezentând o imposibilă amestecare a diferitelor stiluri arhitecturale; se pot vedea construcții gotice și ortodoxe grecești alături de monumente staliniste învecinate cu clădiri de apartamente post-moderne din beton și sticlă. Spre deosebire de alte orașe, structura stradală nu este pătrată-paralelă, ci mai degrabă în formă de stea, astfel încât străzile se întind ca razele unei stele de la circuri rotunde, formând astfel blocuri de diferite forme. În anii '50, Bucureștiul era cunoscut sub numele de Micul Paris din cauza influenței franceze asupra peisajului și stilului de viață al Bucureștiului. Urme ale acestei perioade rămân în arhitectura centrului orașului, în profuziunea de cafenele în aer liber, și chiar în Arcul de Triumf, o replică modestă a Arcului de Triumf din Paris. Centrul Bucureștiului este cuprins între Piața Victoriei, unde se află Guvernul României și Piața Unirii, de unde începe bulevardul mare care duce la Palatul Parlamentului. În apropiere de Piața Unirii se află și centrul vechi al orașului, Curtea Veche Domnească și străzi iconice precum Lipscani, Selari, Covaci, Gabroveni. Zona conține astăzi o varietate de clădiri din secolul al XIX-lea, ruinele curții medievale a voievozilor Valahi, biserici, sedii de bănci, câteva hoteluri, cluburi, restaurante și magazine. Străduțele înguste pavate cu piatră păstrează numele vechilor bresle care locuiau pe ele. Zona a fost în mare parte renovată și este acum un loc de întâlnire pentru tânăra generație a orașului. Piața Revoluției este o piață dublă care adăpostește Ateneul Român, Biblioteca Națională, clădirea Senatului și vechiul Palat Regal care este acum Muzeul de Artă. Există un monument înalt în centrul pieței în memoria celor care au murit în timpul revoluției. București este un oraș al parcurilor. Plimbați-vă prin bine îngrijitul Grădina Cișmigiu sau imensul Parc Herăstrău. Pentru bucureșteni, acestea nu sunt doar refugii de la căldura verii, ci puncte focale pentru o mare parte din viața socială a orașului. Pensionarii în vârstă, tinerii îndrăgostiți, fanii fotbalului și maeștrii de table și șah sunt peste tot. Vino să te alături distracției.
Mai multe informații
Tarif/ persoană De la
777 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adults
Nopţi 7
Această vacanță include
Destinații 2
Zboruri 2
Hoteluri 1
Transfers 2

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne