Malaga, Spania

Vacanță în Malaga

Descoperă peisaje care îți fură privirea, istorii ascunse și razele de soare ce te îmbie spre relaxare. Explorează. Bucură-te. Râzi. Degustă. Adună amintiri de pus în ramă.

Malaga

Vacanță în Malaga - Zbor și cazare în Malaga| sejureuropa.ro

Pornește într-o minunată călătorie prin Málaga, orașul natal al marelui Picasso, unde fiecare colț strălucește de artă și istorie. Cosmopolită, elegantă și plină de viață, Málaga te cucerește cu peisaje de neuitat, situri încărcate de istorie și plaje întinse pe care să te relaxezi la infinit.

Pentru iubitorii de artă și cultură, Málaga este un adevărat paradis. Plimbă-te pe minunatul Paseo del Parque, aventurează-te spre înălțimile Castelului Gibralfaro și nu rata o vizită la celebrul Muzeu Picasso, unde vei fi încântat de operele maestrului, dar și de evenimentele culturale ce animă acest loc ce abundă în creativitate. O plimbare nocturnă prin port îți va încânta simțurile, iar Fortăreața Alcazaba iluminată deasupra orașului îți va rămâne întipărită în memorie. Aici, fiecare moment este o oportunitate de a descoperi ceva nou și fermecător, precum bucătăria andaluză, renumită pentru aromele sale îmbietoare și pentru varietatea de preparate delicioase; ai o bogată selecție de tapas, fructe de mare proaspete și delicii locale, toate acompaniate de vinuri excelente produse în regiune.

Málaga te așteaptă să descoperi povestea sa, unde arta și istoria se împletesc armonios pentru a oferi o experiență unică. Rezervă acum sejurul tău în Málaga și lasă-te purtat de magia acestui loc fascinant!Trebuie să vezi

Fortăreața din Málaga

Alcazaba de Málaga e o remarcabilă fortăreață arabă, construită în secolul al XI-lea. Îți atrage atenția printr-un amestec fascinant de stiluri arabe și romanice. În timp ce te plimbi pe aleile pavate și printre grădinile luxuriante, vei fi cucerit de de panorama spectaculoasă asupra orașului și a Mării Mediterane. 


Muzeul Picasso

Intră în universul artistic al lui Pablo Picasso, în casa sa natală. Muzeul adăpostește o colecție impresionantă de opere de artă care ilustrează evoluția și geniul creativ al lui Picasso. Vei avea ocazia să înțelegi mai bine influența sa imensă asupra artei moderne.


Catedrala din Málaga 

Cu o fațadă impunătoare și o atmosferă solemnă, Catedral de la Encarnación de Málaga, ridicată în stil gotic și renascentist, îți va tăia respirația încă de la prima vedere. În interior, te uluiesc măreția sălii principale, vitraliile colorate și bogăția detaliilor sculpturale. 


Castelul Gibralfaro

Urcă pe dealul Gibralfaro să descoperi acest castel istoric uimitor. Construit în secolul al XIV-lea pentru a apăra orașul, îți oferă nu doar o priveliște panoramică spectaculoasă asupra Málagai, ci și o incursiune fascinantă în istoria sa bogată. Vei putea admira zidurile vechi, turnurile de observație și chiar o moară de vânt restaurată. 


Muzeul Carmen Thyssen

Cu o colecție impresionantă de lucrări din secolele XIX-XX, fiecare tablou și sculptură dezvăluie nu doar talentele artistice ale creatorilor lor, ci și peisajele și viața cotidiană din Spania în perioadele respective. Aici, arta prinde viață și poveștile se desfășoară în fața ochilor tăi, invitându-te să explorezi și să descoperi diversitatea artei spaniole.


Teatrul Roman

Datând din secolul I î.e.n., acest teatru impresionant păstrează încă farmecul și misterul timpurilor antice. În timp ce te plimbi printre ruinele sale bine conservate, îți poți imagina scenele cu gladiatori și spectacolele dramatice care aveau loc aici cu mii de ani în urmă. 


Muzeul Imaginației

Delectează-te cu o varietate de expoziții interactive și instalații artistice care îți pun la încercare imaginația. Fiecare colț ascunde surprize și provocări care îți stimulează mintea. De la experimente optice și iluzii vizuale până la tehnologie de ultimă generație, acest loc e experiență captivantă pentru vizitatorii de toate vârstele. 


Contactează-ne