Belgia: fantezie, arta contemporana & gusturi gourmet
De la 2.148 €

Belgia: fantezie, arta contemporana & gusturi gourmet

Circuit
Creat: miercuri, 13 martie 2024
Ref ID: 8313318
Tarif/ persoană De la
2.148 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: miercuri, 13 martie 2024
Destinaţii: Bruxelles, Gent, Bruges, Anvers

Itinerarul tău pe zile

01 sept.
Transport de la București la Bruxelles
Plecare
Tarom
Tarom Tarom - RO373
16:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
18:40 - Brussels, Brussels Natl (BRU)
2h 50m 1 PC Non-stop
Transport:  RO373
Clasa de cabină: Economy
01 sept.
1. Bruxelles
Ai cazare aici
Despre destinație: De la impresionantul său centru medieval până la templul său din secolul 21 dedicat suprarealismului, noul Muzeu Magritte, Bruxelles oferă vizitatorului mult mai mult decât doar bere și ciocolată și este cu totul diferit de imaginea sa nefericită de sediu al birocraților UE. De fapt, Bruxelles este un oraș creativ, dinamic. Centrul său compact este plin de baruri, restaurante și muzee așezate de-a lungul străzilor pietruite. Inevitabil, majoritatea turiștilor se îndreaptă către Grand-Place. Cu casele sale flamande ornamentate, impresionanta Primărie și atmosfera vibrantă, ar fi dificil să găsești o piață mai frumoasă în întreaga Europă. Este pe bună dreptate un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și este bijuteria coroanei orașului. Plimbă-te apoi prin districtele regale și Sablon, pline de galerii de artă și magazine de antichități. Aruncă-ți harta și rătăcește pe o mulțime de străduțe laterale, descoperind piețe de vechituri, case art-deco și magazine boutique. Bruxellezii sunt mândri de umorul lor intelectual, subliniat de o puternică apreciere a bizarului. Orașul are o lungă iubire pentru mișcarea de artă suprarealistă, inițiată de René Magritte, și pentru benzile desenate clasice, epitomizate de eroul băiat al lui Hergé, Tintin. Există o ironie evidentă în faptul că cel mai cunoscut punct de reper al orașului este Manneken-Pis, o statuetă mică a unui băiat care urinează. Între timp, toate acestea se află alături de colecții de artă de clasă mondială, gătit fabulos, inclusiv scoici, cartofi prăjiți, gofre și melci, unele dintre cele mai bune și unice beri din Europa (literalmente, există mii de soiuri) și maeștri ciocolatieri. Calendarul cultural al orașului este plin de evenimente pentru toată lumea, de la imensa și zgomotoasa Foire du Midi în fiecare iulie, plină de tarabe și atracții de târg, până la legendarul Târg de Crăciun care are loc în Place Sainte Catherine cu 240 de tarabe, o patinoar, o roată mare și numeroase plimbări. Unul dintre cele mai mari evenimente este Art Brussels, care prezintă latura mai creativă și mai nonconformistă a orașului și este un hub pentru cunoscătorii de artă din întreaga lume. Dacă ești un naționalist iubitor de euro, vizitează Cartierul European, centrat în jurul Schuman și Berlaymont. Partea sa cea mai animată este Place du Luxembourg: toate barurile se umplu în jurul orei 18:00 în zilele de lucru cu unii dintre cei 20.000 de diplomați, politicieni și funcționari publici care locuiesc în oraș după ce Bruxelles a devenit centrul politicii internaționale după al doilea război mondial. Deschide-ți ochii și vei fi plăcut surprins de tot ceea ce are de oferit Bruxelles.
Mai multe informaţii
01 sept.
Transfer
Transfer de la Brussels Natl (BRU) la The Hoxton Brussels

Privat

Standard Private Sedan (1-3) (Sedan)
  • Timp maxim de aşteptare: 60 minute
04 sept.
Închiriere masină
Citroen C4
Brussels
Brussels South Station
12:30 - 4 sept. 2024
Brussels Natl
Brussels (Woluwe)
17:00 - 10 sept. 2024
Varsta sofer

Minim 19, Maxim 70

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 623,02
Protectie furt
with excess up to 1.300 EUR
Asigurare in caz de accident
with excess up to 1.300 EUR
Preluare

Brussels South Station - Telefon: +32-25885599

Gare du Midi, Pl. Victor Horta

Program: 07:30 - 22:00
Predare

Brussels (Woluwe) - Telefon +32-25885599

Leuvensesteenweg 36

Program: 07:00 - 19:00
02 sept.
Bilete activități
Brussels Private Custom Tour with a Local Guide, Kickstart your Trip
Brussels Private Custom Tour with a Local Guide, Kickstart your Trip
2 Bilete ( Adulţi de la 13 la 100 ani: 2 )
3 hours 10:00 Brussels 4hrs
Vezi detalii
03 sept.
Bilete activități
Hungry Mary's Famous Beer and Chocolate Tour in Brussels
Hungry Mary's Famous Beer and Chocolate Tour in Brussels
2 Bilete ( Adulţi de la 16 la 100 ani: 2 )
From 4 to 5 hours 13:00 Hungry Mary's Famous Beer and Chocolate Tour - Brussels
Vezi detalii
Transport de la Bruxelles la Gent
Niciun mijloc de transport selectat
04 sept.
2. Gent
Ai cazare aici
Despre destinație: Bastion spiritual al Flandrei, al doilea port belgian și un important centru industrial, Ghent este, de asemenea, un oraș universitar plin de vitalitate. Construit la confluența râurilor Leie și Scheldt, orașul este străbătut de numeroase canale și căi navigabile. Orașul natal al lui Charles al V-lea, Ghent este plin de istorie și monumente, iar vechile cartiere și docuri sunt pline de poezie. Iluminatul transformă o simplă plimbare de seară în ceva extraordinar. Gravensteen, care înseamnă castelul contilor în flamandă, este o priveliște impresionantă. Construit în 1180 de Philippe d’Alsace, conte de Flandra, Castelul Gravensteen este o vizită valoroasă pentru oricine se bucură de istorie. Având ziduri care măsoară doi metri grosime, Gravensteen include un muzeu al torturii, prezentând diverse metode de tortură care au fost folosite odată la castel. Castelul Gravensteen este situat pe malul estic al râului Leie, chiar în inima centrului istoric al orașului Gent. Impresionanta catedrală gotică este unul dintre reperele orașului. Catedrala Sfântul Bavo este o structură frumoasă cu atât de multe lucruri de văzut în interior încât ar trebui să o considerați o vizită la un muzeu. Turnul care se înalță în față este impresionant, unul dintre cele trei turnuri care domină centrul orașului, celelalte aparținând Belfort și bisericii Sf. Nickolas. Catedrala găzduiește faimosul tablou de altar, Adorarea Mielului Mistice. Turnul Belfry, Belford, a fost ridicat în 1380 ca simbol al orașului autoguvernat și independent de Gent. A fost folosit mai târziu și ca tezaur și turn de veghe. Belfry este unul dintre cele trei turnuri care domină orizontul centrului istoric al orașului. Turnul în stil gotic Brabant are 91 de metri înălțime și poate fi urcat pentru vederi panoramice. Al treilea turn care domină orizontul aparține Bisericii Sf. Nicholas. Biserica a fost construită în secolul al XIII-lea și este cel mai bun exemplu de gotic Scheldt din Belgia. Una dintre cele mai vechi biserici ale orașului, se află chiar în inima Ghentului. Frumos clasic, Ghent este un oraș compact, autentic, unde trecutul și prezentul coexistă în echilibru perfect.
Mai multe informaţii
Transport de la Gent la Bruges
Niciun mijloc de transport selectat
06 sept.
3. Bruges
Ai cazare aici
Despre destinație: Bruges este frumoasa adormită a Europei. Este cel mai bine conservat exemplu de arhitectură renascentistă nordică din Europa, cu frumusețea canalelor sale romantice și a fațadelor remarcabile egalată doar de arta sa. Bruges este un muzeu întors pe dos, expus cu o atingere plină de dragoste și subtilitate pe care majoritatea curatorilor doar pot visa. După lăsarea întunericului, clădirile și canalele sunt frumos iluminate și priveliștea este pur și simplu uluitoare. Centrul orașului este Markt, o piață superbă prezidată de remarcabilul Beffroi, un turn medieval al clopotniței și unul dintre cele mai proeminente simboluri ale orașului. Pentru o panoramă frumoasă a perimetrului circular al orașului, urcați treptele Beffroi. Stadhuis din secolul al XIV-lea, primăria, este un bun exemplu de arhitectură gotică flamboaiantă. Mulți maeștri flamanzi au lucrat în Bruges, unele dintre capodoperele lor sunt găzduite în excelentul Muzeu Groeninge. Turnul medieval perfect conservat al Bisericii Doamnei Noastre este cel mai înalt turn din Bruges. Biserica Doamnei Noastre conține Madonna și Copilul, moale și emoționant, de Michelangelo, există și o amvonă din lemn fantastic de ornamentată. Situată în colțul drept al Pieței Burg, Bazilica Sfântului Sânge, datând din 1150, este compusă dintr-o capelă romană inferioară și o capelă gotică superioară. Cele două niveluri sunt izbitor de diferite: nivelul inferior romanic este auster cu puțină ornamentație, în timp ce nivelul superior gotic pulsează cu detalii colorate. Cele două capele sunt conectate printr-o scară de cărămidă grandioasă, care urcă în spatele fațadei grandioase care dă spre piață. Scările și fațada de astăzi sunt o reconstrucție din secolul al XIX-lea a versiunilor renascentiste din 1533, demolate în timpul ocupației franceze după Revoluția Franceză. Minnewater, numit Lacul Dragostei, și parcul său minunat sunt una dintre primele lucruri pe care le vezi în orașul Bruges, când ajungi cu trenul sau cu autocarul. Lacul și parcul înconjurător oferă un refugiu excelent de la agitația obiectivelor turistice și străzilor orașului. Multe perechi de lebede rezidente formează nota finală a caracterului său romantic. La Lacul Dragostei, Bruges pare și mai pitoresc decât de obicei. Fermecător medieval, Bruges este un loc unic. Plimbându-te pe aleile sale, pe canalele pitorești și pe rampele verzi, nu poți decât să te îndrăgostești iremediabil de misterul său elegant.
Mai multe informaţii
07 sept.
Bilete activități
Highlights & Hidden Gems With Locals: Best of Bruges Private Tour
Highlights & Hidden Gems With Locals: Best of Bruges Private Tour
2 Bilete ( Adulţi sub 100 ani: 2 )
3 hours 10:00 3-hr Highlights Private Tour
Vezi detalii
Transport de la Bruges la Anvers
Niciun mijloc de transport selectat
08 sept.
4. Anvers
Ai cazare aici
Despre destinație: Antwerp este situat pe malul estic al râului Scheldt, care este legat de Marea Nordului prin estuarul Westerschelde. Orașul are unul dintre cele mai mari porturi maritime din Europa. Antwerp a fost mult timp un oraș important în Țările de Jos, atât economic cât și cultural. Atractivitatea Antwerp-ului provine din amestecul său unic de stiluri și popoare. Mai întâi, există partea pragmatică a orașului în jurul Centraal Statio; industriile de transport maritim, diamante și îmbrăcăminte își au sediul aici. Apoi, există arta și cultura pe care bogăția le-a cumpărat de-a lungul secolelor. Maeștrii vechi flamanzi, în special fiul nativ Rubens, sunt bine reprezentați aici. În final, există imensul port cu propriii săi copaci fumurii. Există mai multe de văzut și de făcut în Antwerp decât în oricare alt oraș belgian. Începeți cu o plimbare prin oude stad, orașul vechi, începând de la Grote Markt, unde Stadhuis, primăria, stă ca un magnific exemplu de arhitectură renascentistă. Catedrala din apropiere a Doamnei Noastre are un turn gotic spectaculos. Interiorul său este bogat decorat cu vitralii și adăpostește unele dintre cele mai faimoase picturi ale lui Rubens. În apropiere se află Steen, o frumoasă fortăreață de poveste care datează din secolul al XII-lea. Muzeul Plantin Moretus este o încântare obligatorie. Plantin a transformat tiparul într-o artă în secolul al XVI-lea, iar majoritatea uneltelor și presei sale sunt expuse aici. Curtea pitorească și picturile lui Rubens fac, de asemenea, vizita valoroasă. Rezervați timp pentru a vizita Rubenshuis, unul dintre cele mai bune muzee de acest gen din lume. Rubens a trăit și a lucrat aproape 30 de ani în această casă somptuoasă. Mansarda sa este exquisit mobilată și bogat stocată cu comori de artă. Puțini turiști ajung la Cogels-Osylei, o alee cu o procesiune neîntreruptă de case art nouveau, fiecare părând să o întreacă pe cea dinainte în fantezie arhitecturală. Antwerp este un oraș foarte cultural și viu. Descoperiți singuri acest centru efervescent de comerț, artistic și cultural cu atmosfera sa tipică de port pentru navele lumii: cosmopolit, ușor exotic și în același timp atât de ospitalier.
Mai multe informaţii
10 sept.
Transport de la Anvers la București
Retur
Tarom
Tarom Tarom - RO374
19:40 - Brussels, Brussels Natl (BRU) Aeroport alternativ
23:20 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
2h 40m 1 PC Non-stop
Transport:  RO374
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
2.148 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulţi
Nopţi 9
Această idee include
Destinaţii 4
Zboruri 2
Hoteluri 4
Masini 1
Activităţi 3
Transferuri 1

Recomandările noastre de călătorie

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări