Euro 2024, Belgia-Romania, din Cluj - iunie 2024
De la 927 €
Cologne, Germania

Euro 2024, Belgia-Romania, din Cluj - iunie 2024

Sejur (Zbor + Hotel)
Creat: vineri, 31 mai 2024 - Plecare: sâmbătă, 22 iunie 2024
Ref ID: 9426898
Tarif/ persoană De la
927 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: vineri, 31 mai 2024 - Plecare: sâmbătă, 22 iunie 2024

Despre destinație

Cologne, un centru pentru industrie și transport încă din vremurile romane antice, are o tradiție culturală extrem de bogată. În timpul celui de-al doilea război mondial, 95% din oraș a fost demolat, dar orașul s-a recuperat miraculos și multe dintre vechile sale biserici și monumente au fost restaurate meticulos. Cologne este acum un centru atractiv și plin de viață al artei europene. Merită să vizitați acest oraș, chiar dacă doar pentru faimoasa catedrală, deși există mult mai multe de văzut. Situat pe râul Rin, orizontul orașului Cologne este dominat de catedrală. Această catedrală uluitoare, cu ferestrele sale strălucitoare de vitralii, este pe drept faimoasă ca una dintre cele mai pure expresii ale arhitecturii gotice înalte. Cologne are unul dintre cele mai extinse centre vechi din țară, iar catedrala este inima și sufletul său. Peste piața de la catedrală se află Muzeul Romano-Germanic, care expune artefacte din colonia romană originală. Muzeul Wallrof-Richartz și Muzeul Ludwig sunt o necesitate pentru entuziaștii de artă. Este una dintre cele mai bune galerii de artă din țară și face un folos excelent al luminii naturale. O serie de biserici din secolele al XII-lea și al XIII-lea și câteva altele într-un stil postbelic ultra-modern punctează și străzile orașului vechi. Cosmopolit, deschis la minte, prietenos sunt caracteristicile care descriu oamenii din Cologne. Searile și weekendurile în oraș sunt ca niște carnavaluri în miniatură, cu mulțimi agitate și multe lucruri de făcut. Berea este băutura de alegere și există multe locuri unde să o savurați.
Mai multe informații

Servicii incluse

22 iun.
Transport plecare
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W49009
07:10 - Cluj-napoca, Cluj Napoca (CLJ)
08:30 - Cologne, Koln Bonn (CGN)
Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W49009
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
22 iun.
Cazare
1 Noapte
Appartel am Dom 8,2 Foarte bine
Cologne - La 0,9 km de centruDOAR CAMERAAllerheiligenstr. 2, Cologne 50668 Standard double room (1 double bed)
A stay at Appartel am Dom places you in the heart of Cologne, within a 10-minute walk of Cologne Cathedral and Musical Dome. This upscale hotel is 16.3 mi (26.2 km) from Phantasialand and 1.3 mi (2.1 km) from Chocolate Museum.Make use of convenient amenities such as complimentary wireless internet access, a television in a common area, and tour/ticket assistance.Make yourself at home in one of the 25 individually furnished guestrooms, featuring refrigerators and flat-screen televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and cable programming is available for your entertainment. Private bathrooms with shower/tub combinations feature complimentary toiletries and hair dryers. Conveniences include phones, as well as safes and desks.Take advantage of the hotel's room service (during limited hours).Featured amenities include a business center, express check-in, and express check-out. Self parking (subject to charges) is available onsite.
22 iun.
Bilete activități
Match 22: Belgium vs Romania
Match 22: Belgium vs Romania
2 Bilete ( Mobile App Transfer -EURO 2024 (Customer email is required): 2 )
21:00 Category 3
Nerambursabil
Vezi detalii
Există un transport în aceeași zi. Verifică orele
23 iun.
Transport retur
Retur
WizzAir
WizzAir WizzAir - W49010
08:15 - Cologne, Koln Bonn (CGN)
11:25 - Cluj-napoca, Cluj Napoca (CLJ)
Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W49010
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
Tarif/ persoană De la
927 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Această vacanță include
Destinații 1
Zboruri 2
Hoteluri 1
Activităţi 1

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne