Circuit cu masina inchiriata Castile & Leon, Spania
De la 684 €

Circuit cu masina inchiriata Castile & Leon, Spania

Pachet de vacanță
Creat: marți, 23 iulie 2024
Ref ID: 9695894
Tarif/ persoană De la
684 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: marți, 23 iulie 2024
Destinații: Madrid, Burgos, Leon, Salamanca, Segovia

Itinerarul tău pe zile

07 oct.
Transport de la București la Madrid
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43171
16:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
19:40 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
4h 10m Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43171
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
07 oct.
1. Madrid
Stop
Despre destinație: Madrid are un ritm propriu: Aerul uscat al câmpiei Castilianei trosnește cu mulțimile sale cosmopolite. Dacă vitrinele iluminate de-a lungul Gran Vía și eleganța neîntreruptă a Paseo de la Castellana sunt copleșitoare, retrageți-vă în Vechiul Madrid. Labirintul său de străduțe laterale la sud de Plaza Mayor și Puerta del Sol sunt ceea ce face Madridul real. Petreceți jumătate de zi în Muzeul Prado, apoi odihniți-vă pe treptele care coboară spre lac în luxuriantul Parc Retiro. Orașul începe să se anime imediat ce soarele apune. Madrid se mândrește cu cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european. Madrid este plin de evenimente culturale pe tot parcursul anului. După un concert, o piesă de teatru sau un film, puteți alege dintre sute de baruri de tapas și o gamă nesfârșită de localuri de noapte. Madrid combină cu succes sofisticarea sa cosmopolită cu cele mai prețuite tradiții locale, rezultatul este fascinant de explorat.
Mai multe informații
07 oct.
Închiriere masină
KIA CERATO 1.6
Adolfo Suárez Madrid Barajas
Madrid Airport T1
20:45 - 7 oct. 2024
Adolfo Suárez Madrid Barajas
Madrid Airport T1
18:00 - 14 oct. 2024
Driver age

Minimum 21, Maximum 80

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 800,00
Theft protection
with excess up to 1.200 EUR
Collision damage waiver
with excess up to 1.200 EUR
Pickup

Madrid Airport T1 - Telephone: +34 911505000

NO IBERIA FLIGHTS NO TRUCKS *****

Program: 00:00 - 01:30, 06:59 - 23:59
Airport Location, please follow the signs to the car rental stations.
Dropoff

Madrid Airport T1 - Telephone +34 911505000

NO IBERIA FLIGHTS NO TRUCKS *****

Program: 00:00 - 01:30, 06:59 - 23:59
Airport Location, please follow the signs to the car rental stations.
Transport de la Madrid la Burgos
Niciun mijloc de transport selectat
07 oct.
2. Burgos
Ai cazare aici
Despre destinație: Liniștită și conservatoare, Burgos este locul unde se află una dintre cele mai magnifice catedrale din Spania și locul asociat cu El Cid, eroul epic real al Castiliei. Legendat ca eliberatorul Valenciei de sub mauri, El Cid este onorat printr-o statuie colosală într-o piață care îi poartă numele, La Plaza del Mio Cid. Reperele Burgos vor fi întotdeauna catedrala sa, a treia cea mai mare din Spania și o structură gotică maiestuoasă încoronată de două turnuri de piatră dantelată. Construită în secolele al XIII-lea și al XV-lea, aceasta prezintă arhitectură și opere de artă gotice și plateresque exemplare. Capilla mayor, în centrul bisericii, conține mormintele lui El Cid și ale soției sale, în timp ce faimosul Cofre del Cid, cutia în care au fost găsite rămășițele sale, este agățată de un perete lateral. La câțiva pași peste Plaza de Santa Maria, ridicată ca o poartă către orașul înconjurat de ziduri și mai târziu decorată cu busturile favoriților Burgos, împăratul Carol al V-lea și El Cid. Burgos se consideră, de asemenea, printre cele mai pur castiliene orașe din Spania. Spaniola tăiată și exquisită a locuitorilor săi te va face să te ridici și să observi, și s-ar putea să nu vrei să pleci până când nu ai văzut fiecare singur monument.
Mai multe informații
Transport de la Burgos la Leon
Niciun mijloc de transport selectat
09 oct.
3. Leon
Ai cazare aici
Despre destinație: Leon este un orășel adorabil situat în nordul Spaniei, în regiunea Castilla y Leon. Reprezentat prin imagini cu lei, acest oraș este mândru de moștenirea sa istorică. Orașul încă își amintește lumii că a avut 24 de regi înainte ca Castilia să aibă legi. Deși acest oraș albastru și aerisit și-a atins apogeul în secolul al XI-lea, este încă remarcabil de atrăgător. Plaza Mayor, cu arcadele sale frumoase și cafenele, este punctul de plecare perfect pentru a explora centrul vechi al Leonului. Atracțiile remarcabile ale orașului sunt colosala Catedrală, o extravaganță gotică din secolul al XIII-lea cu ferestre vitrate strălucitoare, și Basilica San Isidoro, cu un pantheon regal al cărui bolți sunt decorate cu fresce romanești perfect conservate. Leon, cu aleile sale largi și spațiile deschise, zonele pietonale și râul Bernesga care oferă plimbări umbrite de-a lungul malurilor sale, este cu adevărat un oraș frumos.
Mai multe informații
Transport de la Leon la Salamanca
Niciun mijloc de transport selectat
11 oct.
4. Salamanca
Ai cazare aici
Despre destinație: Salamanca este un tapiserie arhitecturală țesută în piatră de nisip. Deși există exemple excelente de structuri romane, romanești, gotice, renascentiste și baroce, piatra aurie în sine este firul continuității și armoniei. Cu toate acestea, acest vechi oraș universitar, are multe puncte de reper monumentale. Plaza Mayor, considerată de mulți cea mai frumoasă piață principală din Spania, este un loc minunat pentru a admira arhitectura. Primăria este clădirea mare, elegantă din centrul pieței. Două catedrale frumoase stau una lângă alta: Noua Catedrală se mândrește cu frumoase fațade Plateresque și este singura intrare către vechea Catedrală Romanică, Catedral Vieja. Universitatea, punctul focal al orașului, este unul dintre cele mai bune exemple de stil Plateresque spaniol. Salamanca noaptea este o petrecere. Orașul iluminat este punctul de întâlnire pentru sute de studenți care colectează tapas și bere. Dar nu vă înșelați, este de asemenea un oraș pentru a vă bucura de o noapte liniștită, savurând un vin pe o terasă a Plaza Mayor.
Mai multe informații
Transport de la Salamanca la Segovia
Niciun mijloc de transport selectat
13 oct.
5. Segovia
Ai cazare aici
Despre destinație: Segovia este Castilia în cea mai bună formă. Splendide biserici aurii și străduțe serpuite pline de mirosul supei castellana, o supă bogată de usturoi cu cârnați, pâine și ouă. Doar cei neînțelepți trec în goană pe lângă imensul apeduct roman, catedrala și uimitorul Alcazar într-o scurtă excursie de o zi; alții știu despre plazas-urile răcoroase ale Segoviei după apusul soarelui. Imponentul apeduct roman a transportat apă timp de peste două milenii. Priviți-l din Plaza del Azoguejo, unde structura atinge o înălțime maximă de 30m, sau surprindeți-i profilul de pe treptele de pe partea stângă a pieței. Poziția orașului la confluența râurilor Eresma și Clamores a dus la compararea Segoviei cu o navă de croazieră, cu Alcazar, o fortăreață, ca arcul său măreț. Fortăreața oferă o vedere stelară asupra Segoviei și a câmpiei înconjurătoare, în interior se află o colecție de arme medievale și mai multe tavanuri spectaculoase lucrate manual. Catedrala este o masivă edificiu gotic târziu. Elegantă și grațioasă, Segovia este adevărata esență a Vechii Castilii.
Mai multe informații
14 oct.
Transport de la Segovia la București
Retur
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43172
20:30 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
01:25 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 3h 55m Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43172
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
Tarif/ persoană De la
684 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 7
Această vacanță include
Destinații 5
Zboruri 2
Hoteluri 4
Masini 1

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne