Madeira, Portugalia

Vacanță în Madeira

Descoperă peisaje care îți fură privirea, istorii ascunse și razele de soare ce te îmbie spre relaxare. Explorează. Bucură-te. Râzi. Degustă. Adună amintiri de pus în ramă.

Madeira

Vacanță în Madeira - Zbor și cazare în Madeira | sejureuropa.ro

Alege să evadezi în Madeira, un paradis ce te îmbrățișează pe tot parcursul anului cu o eternă primăvară, ce transformă acest loc într-o oază de relaxare și stare de bine. Fii gata să explorezi canalele de apă (levadas), traseele montane, cascadele înalte și punctele de belvedere spectaculoase! 

Cei pasionați de activitățile acvatice vor găsi în Madeira un paradis autentic, unde pot experimenta adrenalina surfingului, bucuria pescuitului în apele cristaline, navigația pe valurile oceanului Atlantic alături de delfini și balene sau fascinația scufundărilor în adâncurile spectaculoase ale oceanului. Pentru cei dornici de experiențe mai relaxante, Madeira îți oferă oportunitatea de a descoperi frumusețea sa într-un mod unic și liniștit. Cu numeroase evenimente culturale și festivaluri pe tot parcursul anului, vei avea ocazia să te bucuri de autenticitatea și ospitalitatea localnicilor.

Fie că ești în căutare de aventură sau relaxare, Madeira este alegerea perfectă pentru un sejur memorabil. Aici, fiecare moment devine o amintire de preț, iar peisajele spectaculoase îți vor rămâne în inimă.

Trebuie să vezi

Catedrala Funchal

Pășește către istorie la Catedrala Funchal, o capodoperă arhitecturală care datează din secolul al XV-lea. Cu turnuri impunătoare și o fațadă ornamentală, este o bijuterie a patrimoniului istoric al Madeirei. Explorează interiorul său impresionant, cu vitralii bogate și statui sacre, pentru a trăi o experiență spirituală și culturală deosebită.


Piața Funchal

Simte pulsul vibrant al vieții locale la Piața Funchal, unde Mercado dos Lavradores îți deschide ușa către autenticitatea insulei. Vei găsi o varietate de produse proaspete, de la fructe tropicale exotice și pește proaspăt până la suvenire locale lucrate manual. 


Capul Girão

Îndrăznește admiri priveliștea de pe una dintre cele mai înalte stânci de țărm din Europa, Cabo Girão. Cu platforme de sticlă suspendate la 580 de metri deasupra nivelului mării, vei avea senzația că plutești deasupra oceanului. 


Muzeul Cristiano Ronaldo

Fan al fotbalului? Află mai multe despre viața și cariera legendarului Cristiano Ronaldo la muzeul său din Funchal. Fotografii, trofee și obiecte personale ale celebrului fotbalist te vor purta în culisele succesului său. Este o experiență memorabilă admiratorii campionului mondial.


Casa Tipicas de Santiago

Cu acoperișuri de stuf și ferestre colorate, aceste case tradiționale reflectă farmecul rural al insulei. Admiră detaliile arhitecturale, simboluri ale vieții tradiționale, și surprinde imagini unice. Această experiență autentică adaugă o notă pitorească și culturală călătoriei tale în Madeira.


Centrul Istoric din Funchal

Plimbă-te pe străzile înguste și pline de culoare din Zona Velha. Aici, vei descoperi atmosfera autentică a orașului, cu case tradiționale, restaurante primitoare și magazine locale. E o incursiune plăcută în cultura și gastronomia madeireană!


Fortăreața São Tiago

Construită în secolul al XVII-lea, această fortăreață oferă un loc deosebit: cu ziduri masive, tunuri vechi și o panoramă incitantă asupra Portului Funchal. Înconjoară-te de atmosfera medievală și bucură-te de peisajele de neuitat.


Contactează-ne