Tenerife (Insula Canare), Spania

Vacanță în Tenerife

Descoperă peisaje care îți fură privirea, istorii ascunse și razele de soare ce te îmbie spre relaxare. Explorează. Bucură-te. Râzi. Degustă. Adună amintiri de pus în ramă.

Tenerife (Insula Canare)

Vacanță în Tenerife - Zbor și cazare în Tenerife | sejureuropa.ro

Descoperă Tenerife, bijuteria insulelor Canare! Cea mai mare și mai populară insulă din arhipelag, Tenerife îți pune la picioare o varietate de experiențe memorabile, îmbinând perfect plajele fine și însorite cu peisajele uluitoare, marcate de istoria sa vulcanică. Cu cei 269 de kilometri de coastă, Tenerife oferă un sejur fascinant pentru fiecare călător. În partea de nord, peisajul este definit de stânci și golfuri ascunse, creând o atmosferă de poveste. Vei descoperi piscine naturale și plaje mici, care te invită să te relaxezi într-un cadru natural unic. În contrast, partea de sud te îmbie cu plaje spectaculoase, cu nisipuri de origine vulcanică, perfecte pentru zile de relaxare sub soarele atlantic.

Tenerife atrage și prin cultura sa vibrantă, care adaugă o dimensiune nouă experienței tale. De la gastronomie locală delicioasă, ritmul boem al vieții de zi cu zi a localnicilor și petrecerilor interminabile din stațiuni, vei fi cufundat într-o atmosferă plină de viață. Apoi, mai ai partea de natură, unde Vulcanul Teide domină conturul insulei: lasă-te purtat în călătorii cu peisaje lunare printre vulcanii adormiți!

Indiferent dacă ești în căutare de relaxare pe plajă sau aventură în natură, Tenerife are tot ce îți dorești pentru o vacanță de neuitat!Trebuie să vezi

Castelul San Cristóbal

Pășește înapoi în timp și vizitează acest monument istoric impresionant, care păzește San Cristóbal de La Laguna. Construit în secolul al XVI-lea pentru a apăra orașul împotriva invaziilor, castelul San Cristóbal a devenit un simbol al rezistenței și al forței insulei. Vei găsi o arhitectură impresionantă și vederi panoramice asupra orașului.


Muzeul de Știință și Cosmos

În Santa Cruz de Tenerife, se află un loc fascinant care te invită să explorezi misterele infinite ale universului. Vino într-o  călătorie captivantă prin cunoștințele umanității despre cosmos și viața pe Pământ! 


Bazilica Candelaria

O bijuterie arhitecturală, bazilica a fost ridicată pe malul oceanului. Arhitectura sa impresionantă, cu elemente baroce și neogotice, te va cuceri instantaneu, iar interiorul său grandios te va impresiona prin frumusețea și solemnitatea sa. 


Muzeul de Artă Contemporană

Situat în inima orașului Santa Cruz de Tenerife, Muzeul de Artă Contemporană Eduardo Westerdahl este un loc vibrant și captivant, care găzduiește o colecție impresionantă de lucrări ale unor artiști locali, naționali și internaționali. Indiferent dacă ești un pasionat de artă sau doar un călător în căutarea frumuseții și a creativității, acest muzeu este un must-see în timpul sejurului tău în Tenerife.


Casa Balcoanelor

În acest loc emblematic al insulei, istoria și tradiția se împletesc într-o armonie perfectă. Casa de los Balcones, construită în secolul al XVII-lea, impresionează prin arhitectura sa colonială și prin decorul său autentic, cu balcoane de lemn frumos sculptate și cu interioare pitorești. Intrând în interiorul acestei case-muzeu, vei fi întâmpinat de o incursiune în viața tradițională din Canare.


Biserica de la Concepción

Înălțându-se impunător în centrul istoric al orașului San Cristóbal de La Laguna, este un simbol al bogăției spirituale și al frumuseții arhitecturale din Tenerife. Construită în secolul al XVII-lea, această bijuterie gotică este un tribut adus credinței și tradiției religioase care definește cultura insulei. Decorul său interior bogat, cu fresce elaborate și altare ornate, te va purta într-o călătorie spirituală și estetică.


Contactează-ne