Palma de Mallorca, Spania

Vacanță în Palma de Mallorca

Descoperă peisaje care îți fură privirea, istorii ascunse și razele de soare ce te îmbie spre relaxare. Explorează. Bucură-te. Râzi. Degustă. Adună amintiri de pus în ramă.

Palma de Mallorca

Vacanță în Palma de Mallorca - Zbor și cazare în Palma de Mallorca| sejureuropa.ro

Mallorca, cea mai mare insulă a Spaniei, te așteaptă cu un farmec inconfundabil, gata să-ți ofere o experiență de neuitat! Cu un litoral desprins din povești, ce se întinde pe o distanță de peste 550 de kilometri, Mallorca este un magnet pentru iubitorii de soare și mare. Infrastructura turistică bine pusă la punct este garantul unei călătorii fără griji - iar tu poți explora în voie toate locurile minunate de pe insulă ori cu mașina închiriată, ori cu transportul public, ce este foarte bine pus la punct. 

Mallorca înseamnă mult mai mult decât plaje seducătoare. Când te aventurezi în interiorul insulei, descoperi o altă față a sa, cu peisaje rurale fermecătoare și tradiții autentice, oferindu-ți posibilitatea de a experimenta autenticul stil de viață spaniol. Iar orașul-stațiune Palma de Mallorca este renumit shopping, relaxare pe plajă și viața de noapte animată. Indiferent dacă ești în căutarea unei escapade romantice sau a unei aventuri pline de adrenalină, Mallorca are tot ce îți dorești și chiar mai mult. Pregătește-te să fii răsfățat de razele soarelui, să te delectezi cu aromele delicioase ale bucătăriei mediteraneene și să te lași fermecat de frumusețea acestei insule de vis.Trebuie să vezi

Catedrala La Seu

Când pășești în catedrala La Seu din Palma de Mallorca, te vei simți ca și cum ai intra într-o capodoperă arhitecturală gotică. Interiorul său impresionant găzduiește lucrări de artă valoroase, iar exteriorul, cu turnurile distincte, oferă priveliști deosebit de fotografice.


Castelul Bellver

Construit în secolul al XIV-lea, acest castel circular impresionează cu arhitectura sa unică și vederile spectaculoase ale orașului și ale Mării Mediterane. O vizită la acest monument istoric îți va oferi o perspectivă fascinantă asupra trecutului și a patrimoniului din Mallorca.


Fundația Miró

Pentru iubitorii de artă contemporană, Fundația Joan Miró din Palma este o comoară ascunsă. Aici vei descoperi o colecție impresionantă de lucrări ale celebrului artist spaniol Joan Miró, alături de expoziții temporare ale altor artiști contemporani. Cu grădini frumoase și un ambient liniștit, este un loc perfect pentru a te bucura de artă într-un cadru relaxant.


Cartierul vechi din Alcúdia

Cu străzi înguste din piatră și clădiri vechi bine conservate, cartierul vechi din Alcúdia te poartă înapoi în timp. Aici poți admira arhitectura medievală, poți vizita vechile ziduri ale orașului și poți explora numeroasele magazine și restaurante autentice. 


Mănăstirea Lluc

Ascunsă în inima munților Tramuntana, Mănăstirea Lluc este un loc al liniștii. Fondată în secolul al XIII-lea, această mănăstire este un important centru de pelerinaj și găzduiește o imagine miraculoasă a Fecioarei Maria. Înconjurată de natură luxuriantă, este locul perfect pentru a te conecta cu lumea interioară.


Muzeul de Artă Contemporană Es Baluard

Situat într-o fortăreață veche din Palma, muzeul are o colecție impresionantă de artă modernă și contemporană. De la picturi și sculpturi până la instalații multimedia, acest muzeu îți oferă o incursiune în creativitatea contemporană, completând perfect patrimoniul cultural al insulei.


Satul Spaniol Mallorca

Inspirat de Poble Espanyol din Barcelona, reprezintă o reconstituire a unui sat spaniol tipic, reflectând diversitatea arhitecturală și culturală a regiunii - trecând prin etapele maură și creștină. De la arhitectura mozaicală andaluză până la construcțiile gotice din Catalonia, locul oferă o incursiune captivantă în patrimoniul cultural al Spaniei.

Contactează-ne