Circuit self drive sudul Portugaliei - 16 iulie 2024
De la 1.252 €

Circuit self drive sudul Portugaliei - 16 iulie 2024

Sejur charter
Creat: luni, 13 mai 2024
Ref ID: 9302967
Tarif/ persoană De la
1.252 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: luni, 13 mai 2024
Destinaţii: Faro, Albufeira, Lagos

Itinerarul tău pe zile

16 iul.
Transport de la București la Faro
Plecare
Animawings
Animawings Animawings - A24308
15:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
18:00 - Faro, Faro (FAO)
4h 50m 1 PC Non-stop
Transport:  A24308
Clasa de cabină: Economy
Descriere:

CHARTER [FAO] JUL / 7N {FAO15JUL24}

16 iul.
1. Faro
Ai cazare aici
Despre destinație: Capitala Algarve și cel mai mare oraș, Faro este punctul de plecare pentru multe vacanțe în soare ale europenilor nordici. Cu toate acestea, turiștii nu au invadat Faro, este un oraș mare, iar plaja sa minunată, plutind pe un mic insuleț în afara orașului, ajută pe cei obosiți să-și uite de griji. Deși este doar punctul de sosire pentru mulți turiști, cu mai mult de 300 de zile de soare pe an, este o destinație atractivă pentru o scurtă vacanță în sine. Orașul Vechi din Faro este un mic bijuterie. Este mic, liniștit și plin de atmosferă. Cidade Vella este plină de turiști și localnici care vizitează piețele de meșteșuguri sau doar se plimbă uitându-se la clădirile vechi, multe dintre ele arătând semne ale moștenirii maurice a orașului. Dând în Orașul Vechi din Faro se află Arco da Vila, o poartă construită inițial ca o intrare arcuită cu un turn de clopot la vârf și o statuie a sfântului patron al orașului, Sfântul Thomas Aquina. În centru se află o piață frumoasă, Largo da Sé, care a fost Forumul Roman. Este înconjurată de copaci portocali și este flancată de Catedrala Faro, Palatul Episcopului și un convent din secolul al XVI-lea care acum este Muzeul de Arheologie din Faro. Se Catedral, Catedrala Faro, domină Orașul Vechi. Biserica gotică originală a fost construită în secolul al XIII-lea, dar a fost grav deteriorată în timpul unui cutremur. Doar turnul și o intrare au rămas din acea epocă și templul prezintă astăzi elemente de diferite stiluri precum gotic, renascentist și baroc. De pe turn puteți admira vederi panoramice asupra Faro și a coastei. Faro are o frumoasă marină care se află la nord de Orașul Vechi și este probabil cea mai aglomerată parte a orașului. Orașul Faro este un centru cosmopolit aglomerat, oferind multe lucruri de făcut, fie că este vorba de o plimbare prin magazine, relaxare la una dintre numeroasele cafenele de pe trotuar, sau vizitarea unor locuri istorice de interes, acest oraș are multe de oferit pentru a vă tenta să părăsiți plaja.
Mai multe informaţii
16 iul.
Închiriere masină
Seat Leon or similar
Faro
Faro International Airport
19:00 - 16 iul. 2024
Faro
Faro International Airport
15:45 - 23 iul. 2024
Varsta sofer

Minim 19, Maxim 70

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 900,00
Protectie furt
with excess up to 900 EUR
Asigurare in caz de accident
with excess up to 900 EUR
Preluare

Faro International Airport - Telefon: + 351 911789638

o Estrada do Aeroporto- Monte Cheles, Montenegro

Program: 07:00 - 23:00
When arriving from the terminal through the door indicating the car parks P1, P4 and P5, continue until you reach the passenger pick-up point behind the outside terrace, the shuttle will be parked in the first lane. After landing call this number to avoid waiting times: + 351 911789638
Predare

Faro International Airport - Telefon + 351 911789638

o Estrada do Aeroporto- Monte Cheles, Montenegro

Program: 07:00 - 23:00
When arriving from the terminal through the door indicating the car parks P1, P4 and P5, continue until you reach the passenger pick-up point behind the outside terrace, the shuttle will be parked in the first lane. After landing call this number to avoid waiting times: + 351 911789638
Transport de la Faro la Albufeira
Niciun mijloc de transport selectat
19 iul.
2. Albufeira
Ai cazare aici
Despre destinație:

Descoperă Albufeira, bijuteria din faimoasa regiune de sud a Portugaliei, Algarve. Orașul, cu rădăcini într-un mic sat de pescari, s-a transformat într-o destinație turistică vibrantă. Cu plaje de nisip fin, peisaje de coastă spectaculoase și o atmosferă primitoare, Albufeira te așteaptă pentru un sejur de neuitat!

Albufeira păstrează farmecul autentic în cele două părți distincte: Orașul Vechi - care emană istorie și tradiție, și Strip - centrul mai modern, inclusiv zonele Montechoro și Arias de São João. Odată ce apune soarele, zona Strip prinde viață cu baruri animate, cluburi și pub-uri pline de energie, garantând distracție până dimineața.

Plajele din zona Albufeira, ca toate cele din regiunea Algarve, sunt adevărate comori. Relaxare la soare, înot sau sporturi nautice - aici găsești tot ceea ce îți dorești! 

Albufeira oferă o gamă largă de activități sportive și de agrement. Dacă ești pasionat de golf, terenurile de calibru internațional îți stau la dispoziție. Iar plimbările cu barca, excursiile de pescuit, scufundările și drumețiile pe trasee pitorești sunt doar câteva dintre aventurile pe care le poți experimenta. Planifică-ți escapada în Albufeira și bucură-te de un loc plin de farmec, aventură și relaxare! Mai multe informaţii
Transport de la Albufeira la Lagos
Niciun mijloc de transport selectat
21 iul.
3. Lagos
Ai cazare aici
Despre destinație: Lagos este un oraș situat la gura râului Bensafrim și de-a lungul Oceanului Atlantic, în regiunea Barlavento din Algarve, și este unul dintre cele mai vizitate orașe din Algarve și Portugalia. Lagos a avut întotdeauna o legătură maritimă, fiind vizitat inițial de fenicieni și cartaginezi. Faimoasa Avenida dos Descobrimentos se termină în foarte moderna Marina Lagos. Există un pod pietonal peste Bensafrim de unde se poate admira o frumoasă vedere asupra orașului. Pe de altă parte, Lagos este plin de plaje, cum ar fi Meia Praia, una dintre cele mai mari golfuri deschise din Europa, și de baruri și restaurante plăcute.
Mai multe informaţii
23 iul.
Transport de la Lagos la București
Retur
Animawings
Animawings Animawings - A24309
18:45 - Faro, Faro (FAO)
01:00 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
4h 20m 1 PC Non-stop
Transport:  A24309
Clasa de cabină: Economy
Descriere:

CHARTER [FAO] JUL / 7N {FAO15JUL24}

Tarif/ persoană De la
1.252 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulţi
Nopţi 7
Această idee include
Destinaţii 3
Zboruri 2
Hoteluri 3
Masini 1

Recomandările noastre de călătorie

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne