Europa: un click, 10% reducere

Eturia sărbătorește 17 ani de călătorii împreuna cu tine

Eturia, 17 ani împreună

Eturia, 17 ani împreună

Sărbătorim cu reduceri de 10% și un city break Sevilla în doi!

Sărbătorim cu Eturia 17 ani de călătorii și vrem să te bucuri alături de noi! Toată luna iunie, îți oferim reduceri exclusive de 10% pentru orice rezervare.

Și asta nu e tot! Toate rezervările cu o valoare de minimum 1.700 euro vor fi înscrise automat în tombolă pentru șansa de a câștiga un city break în Sevilla, pentru două persoane.

Fii parte din aniversarea noastră și profită de ofertele irezistibile pentru a-ți transforma visurile de călătorie în realitate!


Se aplică Termene&Condiții


Planifică ușor

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări

Ce-ți dorești de la vacanța ta?

Experiențe autentice. Relaxare. Aventuri și arome. Alege ingredientul principal al vacanței tale și pregătește-te să călătorești așa cum ai visat mereu!

Despre noi

Un proiect marca Eturia

Sejureuropa.ro este un proiect Eturia, agenția de turism care, din 2007, îți transformă visele de călătorie în realitate. De-a lungul timpului, am dezvoltat parteneriate solide cu hoteluri de top, companii aeriene și furnizori locali de încredere. Acum, ne dorim să-ți facem experiența de rezervare a unui sejur în Europa mai simplă ca niciodată, printr-o platformă prietenoasă și ușor de folosit. Click, sejur, relax!

Salvezi timp

Rezervarea vacanței tale perfecte o faci în câteva minute. Alege destinația visată și rezervă zborul și hotelul în același pachet. Simplu, rapid și sigur!

Alegi ce-ți dorești

Ai libertatea să-ți compui sejurul așa cum vrei. Ai mii de opțiuni; filtrează-le după preferințele tale. Adaugă serviciile suplimentare de care ai nevoie.

Zero stres

Beneficiezi de garanția calității Eturia și de parteneriatele sale strategice. Ai tarife atrăgătoare, fără taxe ascunse. Suport 24/7 pe durata sejurului.

Ai totul chiar aici

Uită de chinul căutării pe internet a ofertelor de zbor, hotelurilor bune, transferurilor confortabile și recenziilor excursiilor. Acum le ai pe toate aici!

Destinațiile lunii iunie

O escapadă last-minute: mereu o idee perfectă! Alege încă o aventură încântătoare din selecția celor mai trendy destinațiil ale lunii!

Contactează-ne