Concert Sting Budapesta, Ungaria - mai 2024
De la 480 €
Budapesta, Ungaria

Concert Sting Budapesta, Ungaria - mai 2024

Accommodation
Creat: joi, 4 aprilie 2024 - Plecare: joi, 30 mai 2024
Ref ID: 7764454
Tarif/ persoană De la
480 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: joi, 4 aprilie 2024 - Plecare: joi, 30 mai 2024

Despre destinație

Budapesta este cunoscută ca unul dintre cele mai impresionante orașe din Europa. Poate datorită împrejurimilor sale impresionante, râului Dunărea care împarte orașul, dealurilor Buda din vest și Câmpiei Mari din est sau datorită arhitecturii sale variate și frumoase: clădirile renascentiste, bizantine, neo-clasice și Art Nouveau coexistă în perfectă armonie. Situl său extins de patrimoniu mondial include: malurile Dunării, cartierul Castelului Buda, Aleea Andrassy, Piața Eroilor și Calea Ferată Subterană a Mileniului. Pentru a completa aceasta, orașul are 80 de izvoare geotermale, cel mai mare sistem de peșteri cu apă din lume, unde vizitatorii se pot răsfăța cu o baie relaxantă. Budapesta a devenit un singur oraș în 1873, ocupând ambele maluri ale râului Dunărea, la vest se află Buda și Pest se află la est. Ambele părți ale orașului au personalități foarte diferite. Buda este partea liniștită a orașului. Plimbându-se prin Buda, călătorii vor putea inspecta cartierul Castelului și vor explora străduțele înguste pavate care duc la bastionul Pescarilor cu turnurile sale de basm, care reprezintă cele 7 triburi care existau în oraș în secolul al IX-lea. Această fortificație decorativă este situată în vârful dealului Castelului Buda și oferă cea mai bună vedere panoramică în Budapesta. Partea estică, Pest, este locul unde are loc toată acțiunea. Această secțiune a orașului are un sentiment de sfârșit de secol și aproape fiecare clădire are un detaliu interesant sau neobișnuit. Vizitatorii vor fi invitați să se plimbe pe bulevardele sale largi, pline de tot felul de magazine sau să se bucure de o cafea bine meritată în cafenelele sale grandioase. Pest este casa clădirii parlamentului și a sinagogii de pe strada Dohari, cea mai mare sinagogă din Europa. Cicatricile celui de-al doilea război mondial sunt încă prezente în oraș, găurile de glonț și urmele de șrapnel rămase de la al doilea război mondial și revolta din 1956 sunt încă vizibile pe unele dintre fațade, amintiri dureroase ale acestei perioade gri din istorie. Există mai multe omagii care onorează evreii maghiari care și-au pierdut viața, cum ar fi comemorarea emoționantă a Pantofilor pe Dunăre sau Parcul Memorial al Holocaustului Raoul Wallenberg. Această parte a râului este considerată și inima culturală a orașului, cu numeroase galerii de artă și cu mai multe opere, concerte și spectacole de balet decât sunt zilele săptămânii. Cele mai bune restaurante ale capitalei se găsesc și în Pest, iar aici viața de noapte se luptă până în primele ore ale dimineții. Pentru o băutură unică, încercați un Pub Ruină, rețeaua de baruri din Budapesta în clădiri nefolosite care includ foste case de locuit, clădiri de fabrici și centre comunitare. Budapesta a combinat toate influențele sale și a depășit istoria sa complexă pentru a-și forma propriul caracter, și cu siguranță a făcut-o corect.
Mai multe informaţii

Servicii incluse

30 mai
Cazare
3 Nopţi
Hotel Orion Várkert 8,7 Foarte bine
Budapest - La 0,9 km de centruB&BDobrentei U.13, Budapest 1013 Deluxe twin room (2 twin beds) - package rate
A stay at Hotel Orion Várkert places you in the heart of Budapest, within a 10-minute walk of Danube River and Buda Castle. This spa hotel is 0.5 mi (0.8 km) from Szechenyi Chain Bridge and 0.8 mi (1.2 km) from Gellert Thermal Baths and Swimming Pool.Pamper yourself with a visit to the spa, which offers massages. If you're looking for recreational opportunities, you'll find a sauna and a fitness center. Additional amenities at this hotel include complimentary wireless internet access, tour/ticket assistance, and discounted use of a nearby fitness facility.Make yourself at home in one of the 30 guestrooms featuring minibars and LCD televisions. Your room comes with a pillowtop bed. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Private bathrooms with bathtubs feature complimentary toiletries and hair dryers.Take advantage of the hotel's room service (during limited hours). Wrap up your day with a drink at the bar/lounge. Buffet breakfasts are available daily for a fee.Featured amenities include complimentary newspapers in the lobby, dry cleaning/laundry services, and a 24-hour front desk. Self parking (subject to charges) is available onsite.
31 mai
Bilete activități
Sting-Budapest, Hungary
Sting-Budapest, Hungary
2 Bilete ( Mobile tickets: 2 )
20:00 Floor Standing
Vezi detalii
Tarif/ persoană De la
480 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Această idee include
Destinaţii 1
Hoteluri 1
Activităţi 1

Recomandările noastre de călătorie

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne