Scandinavia: Norvegia, Suedia & Danemarca - iunie 2024
De la 2.695 €

Scandinavia: Norvegia, Suedia & Danemarca - iunie 2024

Circuit
Creat: miercuri, 13 martie 2024
Ref ID: 8388839
Tarif/ persoană De la
2.695 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: miercuri, 13 martie 2024
Destinaţii: Oslo, Bergen, Stockholm, Copenhaga

Itinerarul tău pe zile

12 iun.
Transport de la București la Oslo
Plecare
Austrian Airlines
Austrian Airlines Austrian Airlines
09:55 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
14:15 - Oslo, Gardermoen (OSL)
5h 20m 1 PC 1 Escală Tarif: CLASSIC
OS
OS Austrian Airlines - OS 790
09:55 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
10:35 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
Transport:  OS790
Clasa de cabină: Economy
1h 20m - Legătura la aeroportul Vienna, Wien Schwechat (VIE)
OS
OS Austrian Airlines - OS 335
11:55 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
14:15 - Oslo, Gardermoen (OSL)
Transport:  OS335
Clasa de cabină: Economy
12 iun.
1. Oslo
Ai cazare aici
Despre destinație:

Modern și plin de viață, Oslo îți oferă o combinație fascinantă de arhitectură eclectică, experiențe de noapte incitante și muzee de clasă mondială. Situat între Oslofjord și pădurile întinse, acest oraș îți îmbie sufletul cu natura în toată splendoarea sa. În timp ce te plimbi pe malurile însorite ale fiordului sau te avânți pe pârtiile de schi, simți pulsul vieții și sălbăticia aproape de inima orașului.

Oslo te întâmpină cu o diversitate arhitecturală remarcabilă, unde clădirile moderne se împletesc cu cele vechi, conferindu-i un farmec aparte. De la Muzeul Munch, o bijuterie din sticlă și oțel până la atmosfera medievală a Fortăreței Akershus, Oslo te captivează cu contrastele sale minunate. Pentru iubitorii de artă și cultură, Oslo este un paradis: explorează Galeria Națională, admiră celebrul „Țipăt" al lui Edvard Munch și bucură-te de aventura schiului la Muzeul de Schi Holmenkollen. Cu o viață de noapte vibrantă și variată, Oslo te invită să descoperi o lume a cafenelelor cochete, a restaurantelor rafinate și a barurilor pline de energie. Alege să explorezi Oslo, care are cu adevărat ceva special pentru fiecare călător în căutare de aventură și relaxare!


Mai multe informaţii
13 iun.
Bilete activități
Oslo Alternative Culture and Street Food Tour
Oslo Alternative Culture and Street Food Tour
2 Bilete ( Adulţi de la 13 la 100 ani: 2 )
From 2 to 3 hours 15:00 Street Food Tour
Vezi detalii
14 iun.
Bilete activități
Guided Oslo Fjord Cruise by Silent Electric Catamaran
Guided Oslo Fjord Cruise by Silent Electric Catamaran
2 Bilete ( Adulţi de la 17 la 99 ani: 2 )
2 hours and 30 minutes 13:30 Guided Oslo Fjord Cruise by Silent Electric Catamaran
Vezi detalii
15 iun.
Transport de la Oslo la Bergen
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle Norwegian Air Shuttle - DY612
13:40 - Oslo, Gardermoen (OSL)
14:35 - Bergen, Flesland (BGO)
55m 1 PC Non-stop Tarif: LowFare+
Transport:  DY612
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: LowFare+
15 iun.
2. Bergen
Ai cazare aici
Despre destinație: Aderând tenace dealurilor care înconjoară fiordul său adânc încrețit, peisajul uluitor și tradiția culturală palpitantă a orașului Bergen îl fac unic printre orașele europene. Odată capitala Norvegiei, Bergen a jucat întotdeauna un rol de frunte în istoria națiunii. Strâns între munți și înconjurat de apă, centrul orașului se întinde între portul Bryggen și Torgalmenningen, piața principală. Cel mai senzual loc din Bergen este Torget, la baza portului, unde nasul vă va spune ce se vinde. Aici puteți alege pește din tancuri deschise și puteți urmări cum comercianții prind, cântăresc și curăță creatura pe care ați ales-o. Privind spre partea dreaptă a portului, veți vedea frontoanele ascuțite ale acoperișului Bryggen. Acest rând de clădiri medievale din lemn masiv, tipice arhitecturii hanseatice, a supraviețuit unei jumătăți de duzină de incendii dezastruoase de la construcția sa în secolul al XVI-lea. Bryggen găzduiește acum restaurante, baruri și ateliere de artizanat. În una dintre cele mai bine conservate clădiri, Muzeul Hanseatic prezintă o imagine interesantă a activității comerciale din acele vremuri. Pornind de la Torget sau Bryggen, explorați jungla de case pe pantele Muntelui Floien. O drumeție abruptă deasupra acestor case vă va răsplăti cu vederi din ce în ce mai spectaculoase asupra Bergenului și a fiordului dincolo. Bergenul primitor are numeroase locuri pentru o bere sau un pahar de vin seara. Acest oraș frumos și fermecător are o viață culturală dinamică și o atmosferă animată și este locul perfect pentru a explora Sognefjord și alte fiorduri norvegiene fantastice.
Mai multe informaţii
17 iun.
Transport de la Bergen la Stockholm
Finnair
Finnair Finnair - AY804
10:50 - Bergen, Flesland (BGO)
12:10 - Stockholm, Arlanda (ARN)
1h 20m 1 PC Non-stop Tarif: ECONOMY CLASSIC
Transport:  AY804
Clasa de cabină: Economy
17 iun.
3. Stockholm
Ai cazare aici
Despre destinație: Capitala Suediei - o viziune nordică a canalelor, parcurilor și orizonturilor pline de turnuri - este pe bună dreptate renumită ca unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa. Întins pe nu mai puțin de 14 insule și înconjurat de literalmente mii de insulițe mai mici și stâncoase, combină drama și cerul deschis al Scandinaviei cu verve, dinamismul și răcoarea urbană a Europei de Vest. Sufletul locului se află în multele sale fețe: pereții de stuc ai Orașului Vechi, pulsul contemporan al galeriilor, zumzetul consumatorist al inimii comerciale, pacea profundă a parcurilor, basul puternic al vieții de noapte și, din ce în ce mai mult, atracția gourmet a restaurantelor. Poziția Stockholm-ului pe malurile Mării Baltice înseamnă că variațiile sezoniere lovesc puternic, iar mulți localnici vă vor spune că singurul lucru care se poate compara cu frumusețea unei seri de vară în Stockholm este farmecul iernii cu lacurile sale înghețate și orizonturile încadrate de zăpadă. Este cu siguranță adevărat că caracterul unic al Stockholm-ului este un motiv major pentru popularitatea sa printre călători și, într-un continent unde destinațiile urbane carismatice vin dese și rapide, spune multe faptul că scena culturală a orașului este suficient de vibrantă pentru a rivaliza cu orice alt loc din nordul Europei. Pe lângă expozițiile, muzeele și concertele sale, este de asemenea un cadru profund romantic în care să petreceți un weekend lung - ar trebui să aveți inima tare pentru a nu cădea pentru mixul de arhitectură medievală conservată, vederi largi asupra apei și viață de noapte intensă. Cel mai important, totuși, merită subliniat cât de mult este acesta un oraș aparte. Este cea mai populată zonă urbană din Scandinavia, dar două treimi din ea sunt încă compuse din apă și vegetație. Și dacă acest lucru nu pare probabil, ei bine, aveți scuza ideală pentru a merge și a verifica.
Mai multe informaţii
18 iun.
Bilete activități
3h walking tour, small group max 10 people Stockholm
3h walking tour, small group max 10 people Stockholm
2 Bilete ( Adulţi de la 12 la 101 ani: 2 )
3 hours 10:00 3h walking tour, small group max 10 people Stockholm
Vezi detalii
20 iun.
Transport de la Stockholm la Copenhaga
Norwegian Air International
Norwegian Air International Norwegian Air International - D83207
17:20 - Stockholm, Arlanda (ARN)
18:30 - Copenhagen, Kastrup (CPH)
1h 10m 1 PC Non-stop Tarif: LOWFARE PLUS
Transport:  D83207
Clasa de cabină: Economy
20 iun.
4. Copenhaga
Ai cazare aici
Despre destinație: Acum un deceniu, vizitatorii veneau la Copenhaga doar pentru canalele sale, piețele pietruite, străzile fermecătoare și casele pictate în culori pastelate. Acum, acest oraș este cel mai cunoscut pentru designul său inovator, arhitectura de ultimă oră și restaurantele sale de top. Acest oraș istoric cu canale a devenit trendy, cosmopolit și incitant, fără a-și pierde vechile farmece. Portul de basm Nyhavn, promenada legendară a orașului, este cel mai tradițional loc din Copenhaga, unde vizitatorii se bucură de străzile pietruite și casele colorate care contrastează cu cheiul Langelinje, unde se află cea mai faimoasă atracție a orașului, Mica Sirenă. Plimbându-se de-a lungul cheiului Langelinje, opera modernă apare la orizont aducând turiștii înapoi în secolul 21. Un alt reper nou al orașului pe malul apei este complexul de divertisment Black Diamond, un motiv suplimentar pentru a călători dincolo de micul centru axat pe turiști. Clădirea în sine este uimitoare și oferă o oportunitate unică de a se relaxa într-un șezlong cu vedere la apă. Două dintre cele mai cool zone ale orașului sunt Veesterbro și Norrebro, departe de turmele de turiști. Aceste cartiere vibrante vor permite celor mai aventuroși călători să se amestece cu localnicii și să experimenteze atmosfera efervescentă a locurilor precum Norrebro Food Hall, un piață acoperită pentru gurmanzi, sau Ralea, restaurantul unde se duc bucătarii locali să mănânce după muncă. Cel mai cool cartier al Copenhagăi, cu baruri trendy, magazine de design și localuri, unde vizitatorii pot experimenta revoluția culinară pe care orașul o are de oferit, este la doar o călătorie cu metroul de la centrul orașului. Cartierul insular mai puțin călătorit al Christianshavn oferă o privire liniștită asupra vieții rezidențiale și plimbări pe lângă canale. Este, de asemenea, casa "orașului liber" Christiana, o comunitate alternativă colorată construită de hippie în anii 1970, care strălucește cu galerii și cafenele, și are propriul set strict de reguli. Copenhaga este curată, sigură și ușor de cunoscut. Este, de asemenea, unul dintre cele mai verzi orașe din Europa și transportul său public ar face New York-ul verde de invidie. Centrul său este rezervat pentru pietoni și se aplică legi stricte anti-poluare. Este un loc idilic din punct de vedere al mediului, cu mult spațiu verde și bicicletele depășesc adesea numărul de mașini, așa că fiți atenți când treceți pe pistele de biciclete. Plimbați-vă fără griji la faimosul parc de distracții Tivoli și la minunata grădină botanică a orașului, sau mergeți la cafenelele și restaurantele de pe trotuar în timpul verii alături de localnici. Indiferent ce decideți să faceți în capitala daneză, fie că vă place designul și mâncarea, sau vă plimbați în minune, Copenhaga vă va chema înapoi ca o sirenă.
Mai multe informaţii
22 iun.
Bilete activități
Grand Day Trip around Copenhagen
Grand Day Trip around Copenhagen
2 Bilete ( Adulţi de la 18 la 100 ani: 2 )
8 hours and 30 minutes 09:15 Grand Day Trip
Vezi detalii
23 iun.
Transport de la Copenhaga la București
Retur
Austrian Airlines
Austrian Airlines Austrian Airlines
07:00 - Copenhagen, Kastrup (CPH)
12:25 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
4h 25m 1 PC 1 Escală Tarif: CLASSIC
OS
OS Austrian Airlines - OS 308
07:00 - Copenhagen, Kastrup (CPH)
08:40 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
Transport:  OS308
Clasa de cabină: Economy
1h 10m - Legătura la aeroportul Vienna, Wien Schwechat (VIE)
OS
OS Austrian Airlines - OS 783
09:50 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
12:25 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  OS783
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
2.695 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulţi
Nopţi 11
Această idee include
Destinaţii 4
Zboruri 5
Hoteluri 4
Activităţi 4

Recomandările noastre de călătorie

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări