City Break Copenhaga cu tur de oras - iunie 2024
De la 572 €
Copenhaga, Danemarca

City Break Copenhaga cu tur de oras - iunie 2024

Pachet de vacanță
Creat: joi, 16 mai 2024
Ref ID: 9223349
Tarif/ persoană De la
572 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: joi, 16 mai 2024

Despre destinație

Acum un deceniu, vizitatorii veneau la Copenhaga doar pentru canalele sale, piețele pietruite, străzile fermecătoare și casele pictate în culori pastelate. Acum, acest oraș este cel mai cunoscut pentru designul său inovator, arhitectura de ultimă oră și restaurantele sale de top. Acest oraș istoric cu canale a devenit trendy, cosmopolit și incitant, fără a-și pierde vechile farmece. Portul de basm Nyhavn, promenada legendară a orașului, este cel mai tradițional loc din Copenhaga, unde vizitatorii se bucură de străzile pietruite și casele colorate care contrastează cu cheiul Langelinje, unde se află cea mai faimoasă atracție a orașului, Mica Sirenă. Plimbându-se de-a lungul cheiului Langelinje, opera modernă apare la orizont aducând turiștii înapoi în secolul 21. Un alt reper nou al orașului pe malul apei este complexul de divertisment Black Diamond, un motiv suplimentar pentru a călători dincolo de micul centru axat pe turiști. Clădirea în sine este uimitoare și oferă o oportunitate unică de a se relaxa într-un șezlong cu vedere la apă. Două dintre cele mai cool zone ale orașului sunt Veesterbro și Norrebro, departe de turmele de turiști. Aceste cartiere vibrante vor permite celor mai aventuroși călători să se amestece cu localnicii și să experimenteze atmosfera efervescentă a locurilor precum Norrebro Food Hall, un piață acoperită pentru gurmanzi, sau Ralea, restaurantul unde se duc bucătarii locali să mănânce după muncă. Cel mai cool cartier al Copenhagăi, cu baruri trendy, magazine de design și localuri, unde vizitatorii pot experimenta revoluția culinară pe care orașul o are de oferit, este la doar o călătorie cu metroul de la centrul orașului. Cartierul insular mai puțin călătorit al Christianshavn oferă o privire liniștită asupra vieții rezidențiale și plimbări pe lângă canale. Este, de asemenea, casa "orașului liber" Christiana, o comunitate alternativă colorată construită de hippie în anii 1970, care strălucește cu galerii și cafenele, și are propriul set strict de reguli. Copenhaga este curată, sigură și ușor de cunoscut. Este, de asemenea, unul dintre cele mai verzi orașe din Europa și transportul său public ar face New York-ul verde de invidie. Centrul său este rezervat pentru pietoni și se aplică legi stricte anti-poluare. Este un loc idilic din punct de vedere al mediului, cu mult spațiu verde și bicicletele depășesc adesea numărul de mașini, așa că fiți atenți când treceți pe pistele de biciclete. Plimbați-vă fără griji la faimosul parc de distracții Tivoli și la minunata grădină botanică a orașului, sau mergeți la cafenelele și restaurantele de pe trotuar în timpul verii alături de localnici. Indiferent ce decideți să faceți în capitala daneză, fie că vă place designul și mâncarea, sau vă plimbați în minune, Copenhaga vă va chema înapoi ca o sirenă.
Mai multe informaţii

Servicii incluse

21 iun.
Transport de la București la Copenhaga
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43113
05:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
07:40 - Copenhagen, Kastrup (CPH)
Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43113
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
21 iun.
Cazare
3 Nopţi
citizenM Copenhagen Radhuspladsen 8,7 Foarte bine
Copenhagen - La 1,5 km de centruDOAR CAMERAH. C. Andersens Boulevard 12, Copenhagen 1553 King room (1 king bed) - package rate
CitizenM Copenhagen Radhuspladsen is in the heart of Copenhagen, within a 5-minute walk of Strøget and Tivoli Gardens. This upscale hotel is 0.4 mi (0.7 km) from National Museum of Denmark and 0.5 mi (0.8 km) from Christiansborg Palace.Make use of convenient amenities, which include complimentary wireless internet access and a communal living room.Make yourself at home in one of the 238 guestrooms featuring refrigerators and Smart televisions. Your pillowtop bed comes with premium bedding. Cable programming and iPads are provided for your entertainment, while complimentary wireless internet access keeps you connected. Private bathrooms with showers feature rainfall showerheads and complimentary toiletries.Satisfy your appetite at canteenM, a restaurant which features a bar/lounge. Dining is also available at the coffee shop/cafe. Buffet breakfasts are available daily from 6:00 AM to 11 AM for a fee.Featured amenities include a 24-hour business center, express check-in, and express check-out. This hotel has 4 meeting rooms available for events.
22 iun.
Bilete activități
 3h walking tour, small group max 10 people Copenhagen
3h walking tour, small group max 10 people Copenhagen
2 Bilete ( Adulţi de la 12 la 101 ani: 2 )
3 hours 10:00 3h walking tour, small group max 10 people Copenhagen
Vezi detalii
24 iun.
Transport de la Copenhaga la București
Retur
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43114
08:20 - Copenhagen, Kastrup (CPH)
11:55 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43114
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
Tarif/ persoană De la
572 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulţi
Nopţi 3
Această idee include
Destinaţii 1
Zboruri 2
Hoteluri 1
Activităţi 1

Recomandările noastre de călătorie

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne