Paris, Antwerp & Amsterdam - septembrie 2024
De la 1.139 €

Paris, Antwerp & Amsterdam - septembrie 2024

Circuit cu trenul
Creat: vineri, 31 mai 2024
Ref ID: 9267361
Tarif/ persoană De la
1.139 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: vineri, 31 mai 2024
Destinații: Paris, Anvers, Amsterdam

Itinerarul tău pe zile

01 sept.
Transport de la București la Paris
Plecare
Tarom
Tarom Tarom - RO381
08:40 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
11:00 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
3h 20m 1 PC Non-stop
Transport:  RO381
Clasa de cabină: Economy
01 sept.
1. Paris
Ai cazare aici
Despre destinație:

Paris este vibrație, artă și magie, e o bijuterie plasată grațios pe malurile râului Sena, ce cucerește inimile călătorilor din întreaga lume. Cunoscut ca „Orașul Iubirii," Paris oferă o experiență captivantă în orice călătorie. Aici, vei explora obiective istorice, te vei pierde în fața monumentelor grandioase și vei simți atmosfera plină de farmec în cafenelele pitorești. Orașul îți deschide porțile către galerii de artă și muzee de renume mondial, satisfăcând orice dorință a călătorului avid de descoperiri.

Aflat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Paris te îmbie cu o bogăție culturală ce include simboluri remarcabile, precum Turnul Eiffel, Catedralele Notre Dâme și Sacre Coeur, Arcul de Triumf și Palatul Versailles. Faimosul Moulin Rouge și Hotelul des Invalides completează peisajul vibrant al orașului. Louvre, unul dintre cele mai prestigioase muzee de artă și cultură din lume, este o oprire obligatorie pentru iubitorii de artă. 

Înconjurat de o vitalitate și frumusețe incontestabile, Paris devine o destinație esențială pentru cei dornici să exploreze atmosfera și patrimoniul său arhitectural. Descoperă Parisul, orașul visurilor tale, într-o călătorie plină de farmec!


Mai multe informații
01 sept.
Transfer
Transfer de la Charles De Gaulle (CDG) la Prince Albert Montmartre

Privat

Standard Green Electric and hybrid vehicles (Car)
04 sept.
Transfer
Transfer de la Prince Albert Montmartre la Gare du Nord

Privat

Standard UberX Affordable, everyday rides (Car)
04 sept.
Transport de la Paris la Anvers
Eurostar - 9F9463 - Operated by: Thalys
16:25 - Paris, Gare du Nord
18:27 - Antwerp, Centraal Gară alternativă
2h 2m 2 PC Non-stop
Operated by:  Thalys
Clasa de cabină: Economy
  • 5 min technical stop at Brussels Gare du Midi (ZYR).
04 sept.
2. Anvers
Ai cazare aici
Despre destinație: Antwerp este situat pe malul estic al râului Scheldt, care este legat de Marea Nordului prin estuarul Westerschelde. Orașul are unul dintre cele mai mari porturi maritime din Europa. Antwerp a fost mult timp un oraș important în Țările de Jos, atât economic cât și cultural. Atractivitatea Antwerp-ului provine din amestecul său unic de stiluri și popoare. Mai întâi, există partea pragmatică a orașului în jurul Centraal Statio; industriile de transport maritim, diamante și îmbrăcăminte își au sediul aici. Apoi, există arta și cultura pe care bogăția le-a cumpărat de-a lungul secolelor. Maeștrii vechi flamanzi, în special fiul nativ Rubens, sunt bine reprezentați aici. În final, există imensul port cu propriii săi copaci fumurii. Există mai multe de văzut și de făcut în Antwerp decât în oricare alt oraș belgian. Începeți cu o plimbare prin oude stad, orașul vechi, începând de la Grote Markt, unde Stadhuis, primăria, stă ca un magnific exemplu de arhitectură renascentistă. Catedrala din apropiere a Doamnei Noastre are un turn gotic spectaculos. Interiorul său este bogat decorat cu vitralii și adăpostește unele dintre cele mai faimoase picturi ale lui Rubens. În apropiere se află Steen, o frumoasă fortăreață de poveste care datează din secolul al XII-lea. Muzeul Plantin Moretus este o încântare obligatorie. Plantin a transformat tiparul într-o artă în secolul al XVI-lea, iar majoritatea uneltelor și presei sale sunt expuse aici. Curtea pitorească și picturile lui Rubens fac, de asemenea, vizita valoroasă. Rezervați timp pentru a vizita Rubenshuis, unul dintre cele mai bune muzee de acest gen din lume. Rubens a trăit și a lucrat aproape 30 de ani în această casă somptuoasă. Mansarda sa este exquisit mobilată și bogat stocată cu comori de artă. Puțini turiști ajung la Cogels-Osylei, o alee cu o procesiune neîntreruptă de case art nouveau, fiecare părând să o întreacă pe cea dinainte în fantezie arhitecturală. Antwerp este un oraș foarte cultural și viu. Descoperiți singuri acest centru efervescent de comerț, artistic și cultural cu atmosfera sa tipică de port pentru navele lumii: cosmopolit, ușor exotic și în același timp atât de ospitalier.
Mai multe informații
04 sept.
Transfer
Transfer de la Centraal (ZWE) la B&B HOTEL Antwerpen Centrum

Privat

Standard uberX Affordable, everyday rides (Car)
06 sept.
Transport de la Anvers la Amsterdam
Eurostar - 9F9937 - Operated by: Thalys
14:00 - Antwerp, Centraal Gară alternativă
15:14 - Amsterdam, Amsterdam Centraal
1h 14m 2 PC Non-stop
Operated by:  Thalys
Clasa de cabină: Economy
  • 3 min technical stop at Centraal (QRH).
  • 3 min technical stop at Schiphol (AMS).
06 sept.
3. Amsterdam
Ai cazare aici
Despre destinație:

Amsterdam este mult mai mult decât un oraș cu atmosferă vibrantă - este o călătorie în istorie și cultură, un festin pentru simțuri și un paradis pentru aventurieri. Orașul este faimos pentru sistemul său unic de canale, recunoscut ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO - descoperă-le de pe barcă sau plimbă-te pe malurile pentru a te bucura de priveliștea uimitoare a podurilor pitorești și a caselor plutitoare colorate.

Amsterdam strălucește și datorită colecției sale impresionante de muzee de renume mondial. De la operele de artă ale lui Van Gogh la bogăția istorică expusă în Rijksmuseum, ești mereu înconjurat de o atmosferă culturală unică. Pentru cei care adoră shopping-ul, Amsterdam este o destinație perfectă pentru a te răsfăța cu moda de lux și buticurile inedite. Când vine vorba de gastronomie, găsești un paradis culinar. Cu delicii tradiționale olandeze, precum stroopwafels și bitterballen, dar și bucătărie internațională în restaurantele rafinate, orașul te va cuceri. 

Iar aventura nu se oprește aici! Odată ce soarele apune, Amsterdam prinde viață cu o viață de noapte captivantă. Vizitează faimosul Cartier Roșu pentru a testa ofertele mai îndrăznețe ale orașului sau explorează barurile și cluburile care colorează străzile în timpul nopții.



Mai multe informații
06 sept.
Transfer
Transfer de la Amsterdam Centraal la YOTEL Amsterdam

Privat

Standard UberX Affordable, everyday rides (Car)
09 sept.
Transfer
Transfer de la YOTEL Amsterdam la Schiphol (AMS)

Privat

Standard UberX Affordable, everyday rides (Car)
09 sept.
Transport de la Amsterdam la București
Retur
Tarom
Tarom Tarom - RO362
11:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
15:25 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
2h 45m 0 PC Non-stop
Transport:  RO362
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
1.139 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 8
Această vacanță include
Destinații 3
Zboruri 4
Hoteluri 3
Transfers 5

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne