Paris & Bruxelles, escapada cu trenul - iunie 2024
De la 894 €

Paris & Bruxelles, escapada cu trenul - iunie 2024

Pachet de vacanță
Creat: vineri, 10 mai 2024
Ref ID: 9268971
Tarif/ persoană De la
894 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: vineri, 10 mai 2024
Destinaţii: Paris, Bruxelles

Itinerarul tău pe zile

19 iun.
Transport de la București la Paris
Plecare
Tarom
Tarom Tarom - RO381
08:40 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
11:00 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
3h 20m 0 PC Non-stop
Transport:  RO381
Clasa de cabină: Economy
19 iun.
1. Paris
Ai cazare aici
Despre destinație:

Paris este vibrație, artă și magie, e o bijuterie plasată grațios pe malurile râului Sena, ce cucerește inimile călătorilor din întreaga lume. Cunoscut ca „Orașul Iubirii," Paris oferă o experiență captivantă în orice călătorie. Aici, vei explora obiective istorice, te vei pierde în fața monumentelor grandioase și vei simți atmosfera plină de farmec în cafenelele pitorești. Orașul îți deschide porțile către galerii de artă și muzee de renume mondial, satisfăcând orice dorință a călătorului avid de descoperiri.

Aflat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Paris te îmbie cu o bogăție culturală ce include simboluri remarcabile, precum Turnul Eiffel, Catedralele Notre Dâme și Sacre Coeur, Arcul de Triumf și Palatul Versailles. Faimosul Moulin Rouge și Hotelul des Invalides completează peisajul vibrant al orașului. Louvre, unul dintre cele mai prestigioase muzee de artă și cultură din lume, este o oprire obligatorie pentru iubitorii de artă. 

Înconjurat de o vitalitate și frumusețe incontestabile, Paris devine o destinație esențială pentru cei dornici să exploreze atmosfera și patrimoniul său arhitectural. Descoperă Parisul, orașul visurilor tale, într-o călătorie plină de farmec!


Mai multe informaţii
22 iun.
Transport de la Paris la Bruxelles
Eurostar - 9F9363 - Operat de: Thalys
16:25 - Paris, Gare du Nord
17:47 - Brussels, Brussels Gare du Midi
1h 22m 2 PC Non-stop
Operat de:  Thalys
Clasa de cabină: Economy
22 iun.
2. Bruxelles
Ai cazare aici
Despre destinație: De la impresionantul său centru medieval până la templul său din secolul 21 dedicat suprarealismului, noul Muzeu Magritte, Bruxelles oferă vizitatorului mult mai mult decât doar bere și ciocolată și este cu totul diferit de imaginea sa nefericită de sediu al birocraților UE. De fapt, Bruxelles este un oraș creativ, dinamic. Centrul său compact este plin de baruri, restaurante și muzee așezate de-a lungul străzilor pietruite. Inevitabil, majoritatea turiștilor se îndreaptă către Grand-Place. Cu casele sale flamande ornamentate, impresionanta Primărie și atmosfera vibrantă, ar fi dificil să găsești o piață mai frumoasă în întreaga Europă. Este pe bună dreptate un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și este bijuteria coroanei orașului. Plimbă-te apoi prin districtele regale și Sablon, pline de galerii de artă și magazine de antichități. Aruncă-ți harta și rătăcește pe o mulțime de străduțe laterale, descoperind piețe de vechituri, case art-deco și magazine boutique. Bruxellezii sunt mândri de umorul lor intelectual, subliniat de o puternică apreciere a bizarului. Orașul are o lungă iubire pentru mișcarea de artă suprarealistă, inițiată de René Magritte, și pentru benzile desenate clasice, epitomizate de eroul băiat al lui Hergé, Tintin. Există o ironie evidentă în faptul că cel mai cunoscut punct de reper al orașului este Manneken-Pis, o statuetă mică a unui băiat care urinează. Între timp, toate acestea se află alături de colecții de artă de clasă mondială, gătit fabulos, inclusiv scoici, cartofi prăjiți, gofre și melci, unele dintre cele mai bune și unice beri din Europa (literalmente, există mii de soiuri) și maeștri ciocolatieri. Calendarul cultural al orașului este plin de evenimente pentru toată lumea, de la imensa și zgomotoasa Foire du Midi în fiecare iulie, plină de tarabe și atracții de târg, până la legendarul Târg de Crăciun care are loc în Place Sainte Catherine cu 240 de tarabe, o patinoar, o roată mare și numeroase plimbări. Unul dintre cele mai mari evenimente este Art Brussels, care prezintă latura mai creativă și mai nonconformistă a orașului și este un hub pentru cunoscătorii de artă din întreaga lume. Dacă ești un naționalist iubitor de euro, vizitează Cartierul European, centrat în jurul Schuman și Berlaymont. Partea sa cea mai animată este Place du Luxembourg: toate barurile se umplu în jurul orei 18:00 în zilele de lucru cu unii dintre cei 20.000 de diplomați, politicieni și funcționari publici care locuiesc în oraș după ce Bruxelles a devenit centrul politicii internaționale după al doilea război mondial. Deschide-ți ochii și vei fi plăcut surprins de tot ceea ce are de oferit Bruxelles.
Mai multe informaţii
25 iun.
Transport de la Bruxelles la București
Retur
Tarom
Tarom Tarom - RO374
19:40 - Brussels, Brussels Natl (BRU)
23:20 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
2h 40m 0 PC Non-stop
Transport:  RO374
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
894 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulţi
Nopţi 6
Această idee include
Destinaţii 2
Zboruri 3
Hoteluri 2

Recomandările noastre de călătorie

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne