Self drive Sudul Portugaliei, 18 iunie 2024
From 891 €

Self drive Sudul Portugaliei, 18 iunie 2024

Sejur charter
Created: vineri, 31 mai 2024
Ref ID: 9299605
Tarif/ persoană From
990 €
891 €
Bazat pe 2 adulți
Created: vineri, 31 mai 2024
Destinations: Faro, Albufeira, Lagos

Itinerarul tău pe zile

18 iun.
Transport de la București la Faro
Departure
Animawings
Animawings Animawings - A24308
15:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
18:00 - Faro, Faro (FAO)
4h 50m 1 PC Non-stop
Transport:  A24308
Clasa de cabină: Economy
Descriere:

CHARTER [FAO] JUN / 7N {FAO17JUN24}

18 iun.
1. Faro
Ai cazare aici
Despre destinație: Capitala Algarve și cel mai mare oraș, Faro este punctul de plecare pentru multe vacanțe în soare ale europenilor nordici. Cu toate acestea, turiștii nu au invadat Faro, este un oraș mare, iar plaja sa minunată, plutind pe un mic insuleț în afara orașului, ajută pe cei obosiți să-și uite de griji. Deși este doar punctul de sosire pentru mulți turiști, cu mai mult de 300 de zile de soare pe an, este o destinație atractivă pentru o scurtă vacanță în sine. Orașul Vechi din Faro este un mic bijuterie. Este mic, liniștit și plin de atmosferă. Cidade Vella este plină de turiști și localnici care vizitează piețele de meșteșuguri sau doar se plimbă uitându-se la clădirile vechi, multe dintre ele arătând semne ale moștenirii maurice a orașului. Dând în Orașul Vechi din Faro se află Arco da Vila, o poartă construită inițial ca o intrare arcuită cu un turn de clopot la vârf și o statuie a sfântului patron al orașului, Sfântul Thomas Aquina. În centru se află o piață frumoasă, Largo da Sé, care a fost Forumul Roman. Este înconjurată de copaci portocali și este flancată de Catedrala Faro, Palatul Episcopului și un convent din secolul al XVI-lea care acum este Muzeul de Arheologie din Faro. Se Catedral, Catedrala Faro, domină Orașul Vechi. Biserica gotică originală a fost construită în secolul al XIII-lea, dar a fost grav deteriorată în timpul unui cutremur. Doar turnul și o intrare au rămas din acea epocă și templul prezintă astăzi elemente de diferite stiluri precum gotic, renascentist și baroc. De pe turn puteți admira vederi panoramice asupra Faro și a coastei. Faro are o frumoasă marină care se află la nord de Orașul Vechi și este probabil cea mai aglomerată parte a orașului. Orașul Faro este un centru cosmopolit aglomerat, oferind multe lucruri de făcut, fie că este vorba de o plimbare prin magazine, relaxare la una dintre numeroasele cafenele de pe trotuar, sau vizitarea unor locuri istorice de interes, acest oraș are multe de oferit pentru a vă tenta să părăsiți plaja.
More info
18 iun.
Închiriere masină
FIAT 500
Faro
Faro Airport
19:00 - 18 iun. 2024
Faro
Faro Airport
15:45 - 25 iun. 2024
Driver age

Minimum 19, Maximum 80

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 800,00
Theft protection
with excess up to 950 EUR
Collision damage waiver
with excess up to 950 EUR
Pickup

Faro Airport - Telephone: +351 289 818726

AEROPORTO DE FARO APT.2024

Program: 06:00 - 23:59
Airport Location, please follow the signs to the car rental stations.
Dropoff

Faro Airport - Telephone +351 289 818726

AEROPORTO DE FARO APT.2024

Program: 06:00 - 23:59
Airport Location, please follow the signs to the car rental stations.
Transport de la Faro la Albufeira
Niciun mijloc de transport selectat
19 iun.
2. Albufeira
Ai cazare aici
Despre destinație:

Descoperă Albufeira, bijuteria din faimoasa regiune de sud a Portugaliei, Algarve. Orașul, cu rădăcini într-un mic sat de pescari, s-a transformat într-o destinație turistică vibrantă. Cu plaje de nisip fin, peisaje de coastă spectaculoase și o atmosferă primitoare, Albufeira te așteaptă pentru un sejur de neuitat!

Albufeira păstrează farmecul autentic în cele două părți distincte: Orașul Vechi - care emană istorie și tradiție, și Strip - centrul mai modern, inclusiv zonele Montechoro și Arias de São João. Odată ce apune soarele, zona Strip prinde viață cu baruri animate, cluburi și pub-uri pline de energie, garantând distracție până dimineața.

Plajele din zona Albufeira, ca toate cele din regiunea Algarve, sunt adevărate comori. Relaxare la soare, înot sau sporturi nautice - aici găsești tot ceea ce îți dorești! 

Albufeira oferă o gamă largă de activități sportive și de agrement. Dacă ești pasionat de golf, terenurile de calibru internațional îți stau la dispoziție. Iar plimbările cu barca, excursiile de pescuit, scufundările și drumețiile pe trasee pitorești sunt doar câteva dintre aventurile pe care le poți experimenta. Planifică-ți escapada în Albufeira și bucură-te de un loc plin de farmec, aventură și relaxare! More info
Transport de la Albufeira la Lagos
Niciun mijloc de transport selectat
22 iun.
3. Lagos
Ai cazare aici
Despre destinație: Lagos este un oraș situat la gura râului Bensafrim și de-a lungul Oceanului Atlantic, în regiunea Barlavento din Algarve, și este unul dintre cele mai vizitate orașe din Algarve și Portugalia. Lagos a avut întotdeauna o legătură maritimă, fiind vizitat inițial de fenicieni și cartaginezi. Faimoasa Avenida dos Descobrimentos se termină în foarte moderna Marina Lagos. Există un pod pietonal peste Bensafrim de unde se poate admira o frumoasă vedere asupra orașului. Pe de altă parte, Lagos este plin de plaje, cum ar fi Meia Praia, una dintre cele mai mari golfuri deschise din Europa, și de baruri și restaurante plăcute.
More info
25 iun.
Transport de la Lagos la București
Retur
Animawings
Animawings Animawings - A24309
18:45 - Faro, Faro (FAO)
01:00 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
4h 20m 1 PC Non-stop
Transport:  A24309
Clasa de cabină: Economy
Descriere:

CHARTER [FAO] JUN / 7N {FAO17JUN24}

Tarif/ persoană From
990 €
891 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adults
Nopţi 7
Această vacanță include
Destinations 3
Zboruri 2
Hoteluri 3
Masini 1

Our trip ideas

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne