Sejur Santorini, Grecia - iulie 2024
De la 592 €
Insula Santorini, Grecia

Sejur Santorini, Grecia - iulie 2024

Pachet de vacanță
Creat: marți, 14 mai 2024
Ref ID: 9318977
Tarif/ persoană De la
592 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: marți, 14 mai 2024

Despre destinație

Formată prin erupția vulcanică masivă care a dat naștere legendei Atlantidei, Santorini este cea mai impresionantă insulă din Egee. Insula este de fapt marginea exterioară a unui vulcan scufundat, întreaga sa coastă de est fiind o succesiune de mici orașe așezate pe dealuri înalte. Fira este capitala insulei, situată spectaculos. Așezat pe stânci, cu vedere la mare, orașul Fira împarte cu Parthenonul faima celor mai cunoscute imagini ale Greciei. Străzile înguste sunt pline de magazine de suveniruri, buticuri frumoase și multe magazine de bijuterii. Are două biserici frumoase, cea greco-ortodoxă și Catedrala Catolică a Sfântului Ioan Botezătorul. De asemenea, are un mic muzeu local. Viața de noapte în Fira este de asemenea destul de animată, cu restaurante și baruri bune, plus câteva cluburi de noapte. Orașul este un spectacol în sine, cu apogeul la apus. Un alt loc minunat pentru a se bucura de apus este orașul Ia, un mic sat agățat de punctul stâncos de la capătul nordic al insulei, la 300m deasupra mării. Plajele din Santorini sunt mult diferite de alte plaje din Grecia datorită caracteristicilor lor geografice speciale. Pietricelele vulcanice roșii și negre acoperă țărmurile plajelor din Santorini și stâncile abrupte oferă un ambient pitoresc. Cea mai faimoasă dintre plajele din Santorini este plaja Roșie, în timp ce sunt deosebit de populare Perissa, Kamari și Perivolos. Santorini este cu adevărat o destinație minunată. Amplasarea unora dintre principalele sale orașe de-a lungul marginii stâncoase a calderei este una dintre cele mai spectaculos de frumoase priveliști din lume. Clădirile par să sfideze gravitația în modul în care se agață de stânci și sunt așezate una peste alta ca atâtea cuburi de zahăr. Plajele nisipoase, multicolore, sunt pur și simplu cireașa de pe tort.
Mai multe informaţii

Servicii incluse

08 iul.
Transport de la București la Insula Santorini
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43075
06:20 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
08:15 - Thira, Santorini (JTR)
Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43075
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
08 iul.
Transfer
Transfer de la Santorini (JTR) la Hotel Kalma

Privat

Standard Private Standard Car (Maşină)
  • Fără timp de aşteptare
08 iul.
Cazare
7 Nopţi
Hotel Kalma 8,5 Foarte bine
Santorini - La 2,4 km de centruB&B Messaria, Santorini 84700 Standard room
When you stay at Hotel Kalma in Santorini, you'll be near the airport, a 2-minute drive from Santorini Caldera and 7 minutes from Athinios Port. This hotel is 7 mi (11.3 km) from Perissa Beach and 3 mi (4.9 km) from Kamari Beach.Take advantage of recreation opportunities such as an outdoor pool or take in the view from a terrace and a garden. This hotel also features complimentary wireless internet access, wedding services, and a television in a common area.Make yourself at home in one of the 37 air-conditioned rooms featuring refrigerators. Rooms have private furnished balconies or patios. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Bathrooms have showers and hair dryers.Wrap up your day with a drink at the bar/lounge.Featured amenities include luggage storage, a library, and a safe deposit box at the front desk. Guests may use a ferry terminal shuttle for a surcharge, and free self parking is available onsite.
15 iul.
Transfer
Transfer de la Hotel Kalma la Santorini (JTR)

Privat

Standard Private Standard Car (Maşină)
  • Fără timp de aşteptare
15 iul.
Transport de la Insula Santorini la București
Retur
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43076
08:50 - Thira, Santorini (JTR)
10:40 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43076
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
Tarif/ persoană De la
592 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulţi
Nopţi 7
Această idee include
Destinaţii 1
Zboruri 2
Hoteluri 1
Transferuri 2

Recomandările noastre de călătorie

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne