Circuit self-drive Andaluzia, Spania, 8 zile
De la 1.440 €

Circuit self-drive Andaluzia, Spania, 8 zile

Pachet de vacanță
Creat: marți, 23 aprilie 2024
Ref ID: 9055971
Tarif/ persoană De la
1.440 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: marți, 23 aprilie 2024
Destinaţii: Malaga, Granada, Cordoba, Sevilla, Ronda, Setenil de las bodegas, Benalmadena, Malaga

Itinerarul tău pe zile

28 iul.
Transport de la București la Malaga
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43189
06:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
09:30 - Malaga, Malaga (AGP)
4h 20m 1 PC Non-stop
Transport:  W43189
Clasa de cabină: Economy
Descriere:

TGN [AGP] INDIV / 7N AGP21JUL

28 iul.
1. Malaga
Ai cazare aici
Despre destinație:

Pornește într-o minunată călătorie prin Málaga, orașul natal al marelui Picasso, unde fiecare colț strălucește de artă și istorie. Cosmopolită, elegantă și plină de viață, Málaga te cucerește cu peisaje de neuitat, situri încărcate de istorie și plaje întinse pe care să te relaxezi la infinit.

Pentru iubitorii de artă și cultură, Málaga este un adevărat paradis. Plimbă-te pe minunatul Paseo del Parque, aventurează-te spre înălțimile Castelului Gibralfaro și nu rata o vizită la celebrul Muzeu Picasso, unde vei fi încântat de operele maestrului, dar și de evenimentele culturale ce animă acest loc ce abundă în creativitate. O plimbare nocturnă prin port îți va încânta simțurile, iar Fortăreața Alcazaba iluminată deasupra orașului îți va rămâne întipărită în memorie. Aici, fiecare moment este o oportunitate de a descoperi ceva nou și fermecător, precum bucătăria andaluză, renumită pentru aromele sale îmbietoare și pentru varietatea de preparate delicioase; ai o bogată selecție de tapas, fructe de mare proaspete și delicii locale, toate acompaniate de vinuri excelente produse în regiune.

Málaga te așteaptă să descoperi povestea sa, unde arta și istoria se împletesc armonios pentru a oferi o experiență unică. Rezervă acum sejurul tău în Málaga și lasă-te purtat de magia acestui loc fascinant!



Mai multe informaţii
28 iul.
Închiriere masină
Ibiza or Similar
Malaga
Malaga Airport
10:30 - 28 iul. 2024
Malaga
Malaga Airport
10:30 - 4 aug. 2024
Varsta sofer

Minim 25, Maxim 75

Politică combustibil

Full to Full: Pick up and drop off with a full tank. If the car is not returned with a full tank, suppliers will charge fuel plus refueling charges.

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 150
Protectie furt
without excess
Asigurare in caz de accident
without excess
Preluare

Malaga Airport - Telefon: +34 971 730 696

Avenida del Comandante García Morato, 24,26

Program: 08:00 - 20:00
When leaving the arrivals building, go to your left. Continue in that direction until you pass the bus stop. At the end, you will find a large parking area, there you will find the stop of our courtesy vehicle, this is just to the right of the control tower.
Predare

Malaga Airport - Telefon +34 971 730 696

Avenida del Comandante García Morato, 24,26

Program: 08:00 - 20:00
When leaving the arrivals building, go to your left. Continue in that direction until you pass the bus stop. At the end, you will find a large parking area, there you will find the stop of our courtesy vehicle, this is just to the right of the control tower.
Transport de la Malaga la Granada
Niciun mijloc de transport selectat
29 iul.
2. Granada
Ai cazare aici
Despre destinație: Regii musulmani ai Granadei au adorat și au împodobit această capitală provincială. Ignorați apartamentele joase din Granada și priviți în sus: palatul maestuos de culoare roșie de argilă Alhambra se înalță în fața Sierra Nevada, cele mai însorite pârtii de schi din Europa. Și coasta răcoritoare este de asemenea în apropiere. Alhambra, cea roșie în arabă, este un monument islamic de faimă universală și măreție neschimbată, construit pe un deal acoperit cu păduri și grădini splendide. Numeroasele curți și camere din interiorul palatelor din Casa Real sunt printre cele mai fine exemple de artă și arhitectură mudejar. Construită după Reconquista din Granada pentru a înlocui moscheea de pe acel loc, Catedrala din Granada este prima catedrală pur renascentistă din Spania. Capela Regală, la care se ajunge printr-o intrare separată, conține mormântul elaborat al lui Ferdinand și Isabella, împreună cu colecția privată de artă splendidă a Isabelei. La sud de Catedrală se află Albayzin, vechiul cartier arab, un set de alei serpuite cu arcuri în stil maur care decorează pereții. Granada este faimoasă pentru sărbătorile sale de săptămâna sfântă, care includ festivități și procesiuni. Pentru o distracție mai puțin culturală, rămâneți în puburile studențești din jurul universității.
Mai multe informaţii
29 iul.
Bilete activități
Private Tour of the Alhambra in Granada (ticket included)
Private Tour of the Alhambra in Granada (ticket included)
2 Bilete ( Adults from 12 to 103 years old: 2 )
From 150 to 180 minutes 11:30 Private Tour of the Alhambra in Granada (ticket included)
Vezi detalii
Transport de la Granada la Cordoba
Niciun mijloc de transport selectat
30 iul.
3. Cordoba
Ai cazare aici
Despre destinație: Poate că în niciun alt loc moștenirea diversă a Spaniei nu se prezintă atât de tangibil vizitatorilor ca în Cordoba. Podul Roman, și pilonii și rampele împrăștiate atestă importanța orașului în timpurile romane. Ocupația arabă a adus cea mai mare prosperitate și pentru o vreme Cordoba, cu vasta sa bibliotecă, a fost cel mai mare oraș din lume. Cordoba surprinde esența Andaluziei de astăzi: casele albe de-a lungul străzilor înguste ascund curți liniștite, iar ecourile cante jondo, un stil vocal în flamenco, încă se aud din când în când. Cele mai multe obiective și monumente sunt grupate în Juderia, un labirint de străzi înguste și serpuite care a fost odată cartierul evreiesc al orașului. Această zonă se află între Plaza de las Tendillas, piața principală a Cordobei, și râul Guadalquivir. Aici vizitatorii vor găsi simbolul orașului, Mezquita, Marea Moschee, care este o minune mistică; o pădure aerisită de 850 de piloni din marmură, alabastru și piatră susține cele 425 de arce duble în dungi. Din turn, vizitatorii pot vedea clar cum conversia din secolul al XIII-lea într-o catedrală a rezultat într-o juxtapunere incongruentă de stiluri. Cartierul evreiesc este minunat pentru tapas și bar-hopping, în timp ce sunteți acolo, încercați un fino ușor, uscat sau un Pedro Ximenez dulce, cele mai faimoase vinuri locale. Cordoba are multe motive pentru a fi vizitată. Acest oraș te invită să visezi: doar plimbă-te prin aleile sale încâlcite și vei realiza că te afli într-un loc unic. Nu ratați apusul de soare de pe Podul Roman peste râul Guadalquivir. După aceea nu veți mai vrea să mergeți la culcare.
Mai multe informaţii
Transport de la Cordoba la Sevilla
Niciun mijloc de transport selectat
31 iul.
4. Sevilla
Ai cazare aici
Despre destinație: Sevilla are o culoare specială, acest oraș efervescent este plin de arhitectură tradițională captivantă în culori de lămâi, prune și portocale. Râul Guadalquivir curge aproximativ de la nord la sud prin Sevilla. Cea mai mare parte a orașului, inclusiv cartierul vechi Barrio de Santa Cruz, se află pe malul estic, în timp ce Barrio de Triana se află pe malul vestic. La miezul nopții, cântatul, aplauzele și jocul de chitară spontane umplu barurile și străzile. Ziua, diversitatea patrimoniului orașului devine evidentă. Romanii, maurii, spaniolii catolici și acum, hoardele de turiști au încercat cu toții să revendice Sevilla ca fiind a lor. Într-adevăr, Sevilla nu a eșuat niciodată în a stârni imaginația noilor veniți. Din stradă, catedrala pare neimpresionantă; trebuie să intri înăuntru pentru a avea o idee despre dimensiunile sale. Coloane masive susțin acoperișul boltit, iar bogăția comorilor este fabuloasă dincolo de credință. Un alt obiectiv major al orașului este La Giralda, care a fost minaretul moscheii Almohad. De la vârf, există o vedere fantastică a orașului peste turlele înțepate și contraforții acoperișului. La Torre del Oro, un simbol al orașului, inițial acoperit cu țigle aurii, veghează asupra orașului așa cum a făcut-o întotdeauna din 1220. Sevilla noaptea este minunată, totul capătă un aer mistic capabil să hipnotizeze și dacă știi cum să trăiești, vei cădea sub vraja sa.
Mai multe informaţii
Transport de la Sevilla la Ronda
Niciun mijloc de transport selectat
02 aug.
5. Ronda
Stop
Despre destinație: Ronda este un oraș în Malaga. Orașul milenar Ronda deține unul dintre cele mai frumoase centre istorice din Spania. Declarat Sit de Interes Cultural în 1966, conține un patrimoniu istoric bogat și divers. Orașul vechi a fost declarat Proprietate de Interes Cultural. Celții, fenicienii, romanii și arabii au locuit toți aceste terenuri, care au fost recucerite de către Monarhii Catolici. Mai multe poduri unesc cele două jumătăți ale unuia dintre cele mai interesante orașe de pe ruta Satelor Albe, în inima dealurilor Ronda, la doar câțiva kilometri de Costa del Sol.
Mai multe informaţii
Transport de la Ronda la Setenil de las bodegas
Niciun mijloc de transport selectat
02 aug.
6. Setenil de las bodegas
Stop
Despre destinație: Setenil de las Bodegas este un oraș (pueblo) și municipalitate în provincia Cádiz, Spania, faimos pentru locuințele sale construite în stânci deasupra Río Guadalporcún. Conform recensământului din 2005, orașul are o populație de 3,016 locuitori. Acest mic oraș este situat la 157 kilometri (98 mile) nord-est de Cádiz. Are un cadru distinctiv de-a lungul unei strâmte chei de râu. Orașul se întinde de-a lungul cursului râului Rio Trejo, unele case fiind construite în pereții de stâncă ai cheii în sine, create prin mărirea peșterilor naturale sau a stâncilor și adăugarea unui perete exterior. Setenil este renumit pentru produsele sale din carne, în special cârnații chorizo și carnea de porc (cerdo) de la porcii crescuți în dealurile înconjurătoare. Pe lângă carne, este cunoscut pentru producția de pasteles (produse de patiserie) de calitate, iar barurile și restaurantele sale se numără printre cele mai bune din regiune. Fermele sale periferice furnizează de asemenea orașului Ronda și altor orașe locale o mare parte din fructele și legumele lor.
Mai multe informaţii
Transport de la Setenil de las bodegas la Benalmadena
Niciun mijloc de transport selectat
02 aug.
7. Benalmadena
Ai cazare aici
Despre destinație: Benalmádena este un oraș mare pe Costa del Sol. Benalmádena are peste 8km de plaje cu steag albastru, unele dintre ele fiind în mici golfuri și adesea au stânci la capetele lor. Nisipul nu este la fel de fin ca în unele dintre celelalte stațiuni, dar se face multă muncă pentru a menține curățenia tuturor plajelor. De la marina Benalmadena puteți merge pe tot parcursul unui promenad plat până la Torremolinos, cu multe baruri și restaurante mici pe drum pentru a vă reîmprospăta. Acolo puteți vedea și vechile turnuri de veghe maurice. Există multe divertismente pentru a amuza copiii, părinții și tinerii. Parcul de distracții Tivoli World din apropierea Arroyo de la Miel are spectacole Wild West și flamenco și o plimbare cu telecabina. La fel de populare sunt Delfinariul Selwo Marina și Centrul Sealife, care are cea mai mare colecție de rechini din Europa. Există facilități pentru sporturi nautice la clubul de iahturi și multe terenuri de golf în apropiere. Noaptea, există nenumărate baruri și cluburi de noapte și există un cazino la hotelul de lux Torrequebrada.
Mai multe informaţii
Transport de la Benalmadena la Malaga
Niciun mijloc de transport selectat
04 aug.
8. Malaga
Stop
Despre destinație:

Pornește într-o minunată călătorie prin Málaga, orașul natal al marelui Picasso, unde fiecare colț strălucește de artă și istorie. Cosmopolită, elegantă și plină de viață, Málaga te cucerește cu peisaje de neuitat, situri încărcate de istorie și plaje întinse pe care să te relaxezi la infinit.

Pentru iubitorii de artă și cultură, Málaga este un adevărat paradis. Plimbă-te pe minunatul Paseo del Parque, aventurează-te spre înălțimile Castelului Gibralfaro și nu rata o vizită la celebrul Muzeu Picasso, unde vei fi încântat de operele maestrului, dar și de evenimentele culturale ce animă acest loc ce abundă în creativitate. O plimbare nocturnă prin port îți va încânta simțurile, iar Fortăreața Alcazaba iluminată deasupra orașului îți va rămâne întipărită în memorie. Aici, fiecare moment este o oportunitate de a descoperi ceva nou și fermecător, precum bucătăria andaluză, renumită pentru aromele sale îmbietoare și pentru varietatea de preparate delicioase; ai o bogată selecție de tapas, fructe de mare proaspete și delicii locale, toate acompaniate de vinuri excelente produse în regiune.

Málaga te așteaptă să descoperi povestea sa, unde arta și istoria se împletesc armonios pentru a oferi o experiență unică. Rezervă acum sejurul tău în Málaga și lasă-te purtat de magia acestui loc fascinant!



Mai multe informaţii
04 aug.
Transport de la Malaga la București
Retur
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43190
10:15 - Malaga, Malaga (AGP)
15:15 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
4h 0m 1 PC Non-stop
Transport:  W43190
Clasa de cabină: Economy
Descriere:

TGN [AGP] INDIV / 7N AGP28JUL

Tarif/ persoană De la
1.440 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulţi
Nopţi 7
Această idee include
Destinaţii 8
Zboruri 2
Hoteluri 5
Masini 1
Activităţi 1

Recomandările noastre de călătorie

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări