Milano, Como, Verona & Venetia, circuit cu trenul - iunie
De la 1.024 €

Milano, Como, Verona & Venetia, circuit cu trenul - iunie

Pachet de vacanță
Creat: joi, 2 mai 2024
Ref ID: 9169277
Tarif/ persoană De la
1.024 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: joi, 2 mai 2024
Destinaţii: Milan, Verona, Veneția

Itinerarul tău pe zile

24 iun.
Transport de la București la Milan
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43227
12:55 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
14:20 - Bergamo, Bergamo Orio Al Serio (BGY)
2h 25m 20 KG Non-stop Tarif: Wizz Go
Transport:  W43227
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Wizz Go
24 iun.
1. Milan
Ai cazare aici
Despre destinație: Cu ceva aproape nord-european în aer, dar emanând stil italian, Milano este cel mai cosmopolit oraș din Italia. Capitala Lombardiei este atât muncitoare, cât și glamuroasă - puternică în afaceri de la finanțe la modă și, desigur, fotbal. Dar ceea ce îi conferă Milanului un anumit ceva este statutul său de epicentru al modei și designului interior italian. Fashionistele internaționale, designerii, supermodelele și paparazzi se adună în oraș de două ori pe an pentru târgurile sale de primăvară și toamnă: Milano, care și-a păstrat cu grijă reputația pentru fler, dramă și creativitate, este scena naturală a Italiei. Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai bune locuri din Italia pentru a face cumpărături, sau pentru a te uita în vitrine. Milano este principalul centru industrial, comercial și financiar al Italiei și, ca atare, nu este surprinzător că are un aspect de afaceri. La prima vedere, îi lipsește factorul wow, dar dacă îți iei timp și ești hotărât să explorezi străzile din Milano, vei avea acces la bijuteriile sale estetice - și ele există. Tăiați prin agitația metropolitană modernă și veți da peste biserici și palate impresionante, zona pitorească Navigli, districtul chic Brera și cartierul universitar animat, și nu este nevoie să menționăm un reper precum Duomo, sau că orașul găzduiește impresionanta capodoperă a secolului al XV-lea a lui Leonardo da Vinci, Cina cea de Taină. Milano nu poate fi învinuit când vine vorba de distracție. Milanese știu cum să facă petreceri - și nu pierd timpul pentru a începe. Viața de noapte tinde să înceapă la ora 18:00; savurarea unui aperitivo în care localnicii se relaxează cu băuturi și gustări după muncă înainte de a se întoarce acasă este regula mai degrabă decât excepția. Deci, indiferent dacă căutați modă la preț redus, o vacanță alternativă în oraș sau o șansă de a picta orașul în roșu, Milano are, fără îndoială, totul acoperit.
Mai multe informaţii
26 iun.
Bilete activități
Lake Como, Lugano, and Swiss Alps. Exclusive small group tour
Lake Como, Lugano, and Swiss Alps. Exclusive small group tour
2 Bilete ( Adulţi de la 13 la 70 ani: 2 )
From 9 to 11 hours 08:30 Lake Como, Lugano, and Swiss Alps. Exclusive small group tour
Vezi detalii
27 iun.
Transport de la Milan la Verona
Italo NTV - italo8981
11:35 - Milano Centrale
12:47 - Verona Porta Nuova
1h 12m Non-stop
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Economy Smart
  • 2 oprire tehnică la Brescia (2RG).
  • 2 oprire tehnică la Peschiera Del Garda (2EU).
27 iun.
2. Verona
Ai cazare aici
Despre destinație: Situat printre nesfârșitele podgorii și păduri de chiparoși, acest amestec de ruine romane, palazzo-uri roz și morminte fantastice are o frumusețe romantică care este greu de supraevaluat. Shakespeare a plasat aici Romeo și Julieta, și probabil ar fi amuzat să știe că iubiții săi imaginari au devenit cea mai populară atracție turistică din Verona. Cu toate acestea, Verona are mai mult de oferit decât doar Romeo și Julieta. În centrul Veronei, piața Brà, se află aproape perfect conservata Arena Romană. Sus pe via Mazzini de la Arena este piazza delle Erbe, unde se vând gadgeturi kitsch în mijlocul palatului renascentist al foștilor negustori veronezi și are o atmosferă animată cu cafenele drăguțe și restaurante strălucitoare. Printr-un arc pe dreapta se află piazza dei Signori și Mormintele Scaligerilor, resturile gotice ciudate ale lui della Scalla, tiranii medievali ai Veronei. Statuia ecvestră a lui Cangrande I, șeful clanului Scalla, este o glorificare a puterii brute și poate fi vizitată la muzeul Castelvecchio. Dar dacă ești un romantic incurabil, la numărul 23 pe via Cappello vei găsi casa Julietei, unde îndrăgostiții își scriu speranțele pe ziduri. Casa în care Romeo obișnuia să locuiască este acum un bar. Acest oraș antic emană istorie din fiecare cărămidă și merită cu siguranță o vizită.
Mai multe informaţii
29 iun.
Transport de la Verona la Veneția
Italo NTV - italo8977
10:49 - Verona Porta Nuova
12:03 - Venezia Santa Lucia
1h 14m Non-stop
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Economy Smart
  • 2 oprire tehnică la Vicenza (3SY).
  • 2 oprire tehnică la Padova (0QI).
  • 2 oprire tehnică la Venezia Mestre (0QP).
29 iun.
3. Veneția
Ai cazare aici
Despre destinație: Poate că niciun oraș nu este la fel de fabulos ca Veneția, o metropolă construită pe piloni, un labirint așezat peste o lagună. Veneția a fost numită salonul Europei, și într-adevăr, timp de secole, orașul a fost un sanctuar pentru idei și idealisti, o răscruce a lumilor bizantine și romane. Astăzi, Veneția este un alt tip de salon. Vizitatorii bogați se cățără în gondole pentru a se uita la palatele bizantine în timp ce sunt serenadați de acordeoniști și apreciatorii de artă stau pe vârfuri pentru a zări capodoperele Renascentiste. Niciun monument nu este la fel de memorabil ca orașul însuși, așa că folosește principalele atracții doar ca o scuză pentru a te rătăci. Veneția se învârte în jurul pieței San Marco. Cel mai bun aspect al Bazilicii acoperite de mozaicuri San Marco este Pala D’Oro, un basorelief bizantin strălucitor de aur. Torre dell’Orologio, la stânga San Marco, este un turn al ceasului frumos împodobit. Pentru iubitorii de cultură, verificați Accademia pentru cele mai bune picturi venețiene. Unii spun că Veneția turistică este într-adevăr Veneția, dar există și alte Veneții. Pentru a le găsi, rătăciți-vă departe de principalele atracții și în cartierele rezidențiale mai liniștite, nu veți fi dezamăgiți, acest labirint de piatră și culoare emană farmec din fiecare cărămidă.
Mai multe informaţii
02 iul.
Transport de la Veneția la București
Retur
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43162
14:35 - Treviso, Treviso (TSF) Aeroport alternativ
17:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
2h 0m 20 KG Non-stop Tarif: Wizz Go
Transport:  W43162
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Wizz Go
Tarif/ persoană De la
1.024 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulţi
Nopţi 8
Această idee include
Destinaţii 3
Zboruri 4
Hoteluri 3
Activităţi 1

Recomandările noastre de călătorie

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne