Scoția: mister, castele & legende - iulie 2024
De la 1.945 €

Scoția: mister, castele & legende - iulie 2024

Circuit cu trenul
Creat: vineri, 26 aprilie 2024
Ref ID: 9094253
Tarif/ persoană De la
1.945 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: vineri, 26 aprilie 2024
Destinaţii: Edinburgh, Aberdeen, Inverness, Glasgow

Itinerarul tău pe zile

21 iul.
Transport de la București la Edinburgh
Plecare
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
07:05 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
10:15 - Edinburgh, Edinburgh (EDI)
5h 10m 0 PC 1 Escală Tarif: ECONOMY LIGHT
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 1372
07:05 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
09:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Transport:  KL1372
Clasa de cabină: Economy
45m - Legătura la aeroportul Amsterdam, Schiphol (AMS)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 925
09:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
10:15 - Edinburgh, Edinburgh (EDI)
Transport:  KL925
Clasa de cabină: Economy
21 iul.
1. Edinburgh
Ai cazare aici
Despre destinație:

Edinburgh te întâmpină cu un aer aparte în inima regatului medieval al Scoției, unde istoria se împletește cu farmecul contemporan într-un mod captivant. O perlă scoțiană, acest oraș reprezintă o destinație memorabilă pentru cei ce caută să descopere bogăția culturală și peisajele de și din poveste. Plimbă-te pe străzile pietruite care își dezvăluie trecutul glorios în jurul imponentului Castel Edinburgh. Înăuntrul zidurilor sale, vei găsi bijuterii arhitecturale, precum Capela Reginei Margaret și Gladstone's Land, oferind o incursiune captivantă. Iar Edinburgh nu se oprește aici. 

Vei descoperi comori culturale, cum ar fi Casa Lady Stair, Stockbridge sau Festivalul Internațional Edinburgh, cea mai mare manifestare culturală a orașului. Cu fiecare pas, vei simți pulsul unei comunități vii, care își celebrează moștenirea și creativitatea într-un mod unic. Iar în călătoria ta prin Edinburgh, nu uita să te înalți pe Arthur’s Seat, acel vulcan adormit care oferă priveliști spectaculoase asupra orașului și mării. Edinburgh te invită să te pierzi în labirintul de experiențe pe care le oferă. O aventură memorabilă te așteaptă în această comoară a Scoției!



Mai multe informaţii
21 iul.
Transfer
Transfer de la Edinburgh (EDI) la Point A Hotel Edinburgh Haymarket

Privat

Standard UberX Affordable, everyday rides (Maşină)
  • Fără timp de aşteptare
22 iul.
Bilete activități
Edinburgh Castle Guided Walking Tour in English
Edinburgh Castle Guided Walking Tour in English
2 Bilete ( Adulţi de la 16 la 65 ani: 2 )
1 hour and 30 minutes 12:00 Edinburgh Castle Guided Walking Tour in English
Vezi detalii
23 iul.
Transport de la Edinburgh la Aberdeen
09:35 - Edinburgh Haymarket, Edinburgh
11:52 - ABERDEEN RAILWAY STATION
2h 17m Non-stop Tarif: Standard (Semi Flex)
Operat de:  ScotRail
Clasa de cabină: STANDARD
23 iul.
2. Aberdeen
Ai cazare aici
Despre destinație: Aberdeen este al treilea oraș ca populație din Scoția și găzduiește Festivalul Internațional de Tineret din Aberdeen, un eveniment major internațional care atrage cele mai talentate companii de artă interpretativă tinere. PRINCIPALELE ATRACȚII TURISTICE - Galeria de Artă Aberdeen. Galeria de Artă Aberdeen este situată într-o clădire victoriană cu o sală principală exquisită din marmură și granit. - Muzeul Maritim Aberdeen. Acest muzeu, clasificat cu cinci stele de către Consiliul Turistic Scoțian, povestește relația Aberdeenului cu marea, de la pescuit la comerț și la petrolul din Marea Nordului. - Arhitectura din Granit. Clădirile din granit ale Aberdeenului formează unul dintre cele mai apreciate peisaje urbane din Marea Britanie, cu clădiri frumoase și arhitectural semnificative. - Plaja Aberdeen. Plaja se întinde de la pitorescul Footdee la un capăt până la gura râului Don la peste două mile nord. Deși rar este suficient de cald pentru a face plajă și Marea Nordului este rece tot anul, este un loc fantastic pentru o alergare sau o plimbare revigorantă. Surferii și windsurferii se găsesc de asemenea frecvent acolo. - Vechiul Aberdeen. Partea cea mai pitorească a orașului și locația Campusului King's College al Universității din Aberdeen. - Grădinile de Iarnă. Grădinile de iarnă David Welch sunt una dintre cele mai populare grădini din Scoția și una dintre cele mai mari grădini interioare din Europa. Compuse dintr-o varietate de sere, acestea adăpostesc o gamă largă de plante tropicale și exotice, multe dintre ele rare. - Muzeul Tolbooth. Muzeul are expoziții fascinante despre crimă și pedeapsă, precum și despre istoria orașului.
Mai multe informaţii
24 iul.
Bilete activități
Balmoral & Royal Deeside Tour
Balmoral & Royal Deeside Tour
2 Bilete ( Adulţi de la 16 la 100 ani: 2 )
7 hours and 30 minutes 09:00 Balmoral & Royal Deeside Tour
Vezi detalii
25 iul.
Transport de la Aberdeen la Inverness
10:08 - ABERDEEN RAILWAY STATION
12:24 - Inverness, INVERNESS RAILWAY STATION
2h 16m Non-stop Tarif: Standard (Semi Flex)
Operat de:  ScotRail
Clasa de cabină: STANDARD
25 iul.
3. Inverness
Ai cazare aici
Despre destinație: Inverness este centrul nervos și capitala turistică a Highlandurilor. Un oraș port aglomerat situat pe malurile pitorești ale râului Ness, este o bază fantastică pentru a explora această regiune scoțiană care conține unele dintre cele mai spectaculoase peisaje din Marea Britanie. Dar acest oraș merită o vizită în sine. Inverness este un oraș interesant și atractiv, cu o varietate bogată de locuri de vizitat și lucruri de făcut; de la castele antice la restaurante, la o croazieră pe Loch Ness sau la o plimbare de-a lungul râului. Orașul în sine este mic, compact și ușor de parcurs. Castelul din oraș, așezat pitoresc deasupra râului, domină orizontul. Structura actuală a castelului este o fortăreață impunătoare din piatră roșie neo-normană din secolul al XIX-lea, încă înconjurată de o parte din zidul său original de bastion. Sub castel, Muzeul și Galeria de Artă Inverness oferă o bună prezentare generală a dezvoltării Highlandurilor, în timp ce strada medievală Church Street găzduiește cele mai vechi clădiri supraviețuitoare ale orașului. Contrar legendei, castelul Inverness nu este locul unde Macbeth l-a ucis pe regele Duncan; locul real este un vis cu șanț și pod ridicat, Castelul Cawdor, situat la est de Inverness. Frumoasa construcție gotică merită o vizită, chiar dacă numai pentru grădinile sale strălucitoare. Ruinele Castelului Urquhart, un simbol local și național și unul dintre cele mai fotografiate locuri din regiune, se află pe partea de nord a lacului. Aici au avut loc cele mai multe observări ale faimosului monstru. Astăzi, Inverness este un oraș modern, cu toate cazările și facilitățile moderne pe care le-ar aștepta cineva de la un oraș mare. Există multe restaurante frumoase pe malul râului și cafenele aglomerate pe trotuar, precum și o gamă largă de comercianți specializați în Vechiul Oraș istoric și Piața Victoriană. Fie că este vorba de plimbări pe străzile orașului sau de plecarea în Highlandurile Scoției pentru o excursie de o zi, Inverness se impune cu siguranță ca una dintre destinațiile de neratat din Regatul Unit.
Mai multe informaţii
26 iul.
Bilete activități
Loch Ness & The Highlands from Inverness
Loch Ness & The Highlands from Inverness
2 Bilete ( Adulţi de la 17 la 60 ani: 2 )
8 hours and 45 minutes 08:45 Loch Ness & The Highlands from Inverness
Vezi detalii
27 iul.
Transport de la Inverness la Glasgow
09:42 - Inverness, INVERNESS RAILWAY STATION
13:11 - Glasgow Queen Street, Glasgow City
3h 29m Non-stop Tarif: Standard (Semi Flex)
Operat de:  ScotRail
Clasa de cabină: STANDARD
27 iul.
4. Glasgow
Ai cazare aici
Despre destinație: Situat în Lanarkshire, pe coasta de vest a Scoției, Glasgow este un oraș vibrant și la modă, cu o prospețime și un stil pe care puține alte orașe din Marea Britanie le pot egala. Glasgow este faimos pentru arta și cultura sa. Glasgow are galerii de artă și muzee recunoscute internațional, cea mai bună zonă de cumpărături din Marea Britanie în afara Londrei și cea mai bună viață de noapte pe care Scoția o poate oferi. Cu peste 800 de baruri și pub-uri de unde să alegi și o selecție masivă de cluburi de noapte, vineri și sâmbătă seara străzile se umplu de oameni care se mută de la o distracție la alta. Fanii muzicii vor iubi atmosfera din Glasgow datorită numărului de festivaluri și concerte live din întregul oraș. Cu o bogăție de opțiuni culturale și de divertisment disponibile, vizitatorii vor găsi Glasgow un oraș de neuitat. Orașul este ușor accesibil, cu multe gări și stații de autobuz răspândite în jurul centrului orașului, oferind un transport public foarte fiabil.
Mai multe informaţii
29 iul.
Transfer
Transfer de la citizenM Glasgow la Glasgow Airport (GLA)

Privat

Standard UberX Affordable, everyday rides (Maşină)
  • Fără timp de aşteptare
29 iul.
Transport de la Glasgow la București
Retur
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
16:50 - Glasgow, Glasgow Airport (GLA)
23:45 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
4h 55m 0 PC 1 Escală Tarif: ECONOMY LIGHT
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 942
16:50 - Glasgow, Glasgow Airport (GLA)
19:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Transport:  KL942
Clasa de cabină: Economy
40m - Legătura la aeroportul Amsterdam, Schiphol (AMS)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 2717
20:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
23:45 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  KL2717 Operat de:  Tarom
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
1.945 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulţi
Nopţi 8
Această idee include
Destinaţii 4
Zboruri 5
Hoteluri 4
Activităţi 3
Transferuri 2

Recomandările noastre de călătorie

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări