Milano & Venetia, escapada cu trenul - iunie 2024
De la 678 €

Milano & Venetia, escapada cu trenul - iunie 2024

Pachet de vacanță
Creat: marți, 7 mai 2024
Ref ID: 9224680
Tarif/ persoană De la
678 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: marți, 7 mai 2024
Destinaţii: Milan, Veneția

Itinerarul tău pe zile

20 iun.
Transport de la București la Milan
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43227
12:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
14:15 - Bergamo, Bergamo Orio Al Serio (BGY)
2h 25m Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43227
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
20 iun.
1. Milan
Ai cazare aici
Despre destinație: Cu ceva aproape nord-european în aer, dar emanând stil italian, Milano este cel mai cosmopolit oraș din Italia. Capitala Lombardiei este atât muncitoare, cât și glamuroasă - puternică în afaceri de la finanțe la modă și, desigur, fotbal. Dar ceea ce îi conferă Milanului un anumit ceva este statutul său de epicentru al modei și designului interior italian. Fashionistele internaționale, designerii, supermodelele și paparazzi se adună în oraș de două ori pe an pentru târgurile sale de primăvară și toamnă: Milano, care și-a păstrat cu grijă reputația pentru fler, dramă și creativitate, este scena naturală a Italiei. Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai bune locuri din Italia pentru a face cumpărături, sau pentru a te uita în vitrine. Milano este principalul centru industrial, comercial și financiar al Italiei și, ca atare, nu este surprinzător că are un aspect de afaceri. La prima vedere, îi lipsește factorul wow, dar dacă îți iei timp și ești hotărât să explorezi străzile din Milano, vei avea acces la bijuteriile sale estetice - și ele există. Tăiați prin agitația metropolitană modernă și veți da peste biserici și palate impresionante, zona pitorească Navigli, districtul chic Brera și cartierul universitar animat, și nu este nevoie să menționăm un reper precum Duomo, sau că orașul găzduiește impresionanta capodoperă a secolului al XV-lea a lui Leonardo da Vinci, Cina cea de Taină. Milano nu poate fi învinuit când vine vorba de distracție. Milanese știu cum să facă petreceri - și nu pierd timpul pentru a începe. Viața de noapte tinde să înceapă la ora 18:00; savurarea unui aperitivo în care localnicii se relaxează cu băuturi și gustări după muncă înainte de a se întoarce acasă este regula mai degrabă decât excepția. Deci, indiferent dacă căutați modă la preț redus, o vacanță alternativă în oraș sau o șansă de a picta orașul în roșu, Milano are, fără îndoială, totul acoperit.
Mai multe informaţii
23 iun.
Transport de la Milan la Veneția
Italo NTV - italo8977
09:35 - Milano Centrale
12:03 - Venezia Santa Lucia
2h 28m Non-stop
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Economy Smart
  • 2 oprire tehnică la Brescia (2RG).
  • 2 oprire tehnică la Desenzano del Garda-Sirmione (2EL).
  • 2 oprire tehnică la Verona Porta Nuova (3VL).
  • 2 oprire tehnică la Vicenza (3SY).
  • 2 oprire tehnică la Padova (0QI).
  • 2 oprire tehnică la Venezia Mestre (0QP).
23 iun.
2. Veneția
Ai cazare aici
Despre destinație: Poate că niciun oraș nu este la fel de fabulos ca Veneția, o metropolă construită pe piloni, un labirint așezat peste o lagună. Veneția a fost numită salonul Europei, și într-adevăr, timp de secole, orașul a fost un sanctuar pentru idei și idealisti, o răscruce a lumilor bizantine și romane. Astăzi, Veneția este un alt tip de salon. Vizitatorii bogați se cățără în gondole pentru a se uita la palatele bizantine în timp ce sunt serenadați de acordeoniști și apreciatorii de artă stau pe vârfuri pentru a zări capodoperele Renascentiste. Niciun monument nu este la fel de memorabil ca orașul însuși, așa că folosește principalele atracții doar ca o scuză pentru a te rătăci. Veneția se învârte în jurul pieței San Marco. Cel mai bun aspect al Bazilicii acoperite de mozaicuri San Marco este Pala D’Oro, un basorelief bizantin strălucitor de aur. Torre dell’Orologio, la stânga San Marco, este un turn al ceasului frumos împodobit. Pentru iubitorii de cultură, verificați Accademia pentru cele mai bune picturi venețiene. Unii spun că Veneția turistică este într-adevăr Veneția, dar există și alte Veneții. Pentru a le găsi, rătăciți-vă departe de principalele atracții și în cartierele rezidențiale mai liniștite, nu veți fi dezamăgiți, acest labirint de piatră și culoare emană farmec din fiecare cărămidă.
Mai multe informaţii
25 iun.
Transport de la Veneția la București
Retur
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43162
14:35 - Treviso, Treviso (TSF) Aeroport alternativ
17:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
1h 55m Non-stop
Transport:  W43162
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Economy
Tarif/ persoană De la
678 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulţi
Nopţi 5
Această idee include
Destinaţii 2
Zboruri 3
Hoteluri 2

Recomandările noastre de călătorie

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne