Sejur charter Algarve, Portugalia - 16 septembrie 2024
De la 984 €
Albufeira, Portugalia

Sejur charter Algarve, Portugalia - 16 septembrie 2024

Sejur charter
Creat: marți, 23 aprilie 2024
Ref ID: 8383690
Tarif/ persoană De la
984 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: marți, 23 aprilie 2024

Despre destinație

Descoperă Albufeira, bijuteria din faimoasa regiune de sud a Portugaliei, Algarve. Orașul, cu rădăcini într-un mic sat de pescari, s-a transformat într-o destinație turistică vibrantă. Cu plaje de nisip fin, peisaje de coastă spectaculoase și o atmosferă primitoare, Albufeira te așteaptă pentru un sejur de neuitat!

Albufeira păstrează farmecul autentic în cele două părți distincte: Orașul Vechi - care emană istorie și tradiție, și Strip - centrul mai modern, inclusiv zonele Montechoro și Arias de São João. Odată ce apune soarele, zona Strip prinde viață cu baruri animate, cluburi și pub-uri pline de energie, garantând distracție până dimineața.

Plajele din zona Albufeira, ca toate cele din regiunea Algarve, sunt adevărate comori. Relaxare la soare, înot sau sporturi nautice - aici găsești tot ceea ce îți dorești! 

Albufeira oferă o gamă largă de activități sportive și de agrement. Dacă ești pasionat de golf, terenurile de calibru internațional îți stau la dispoziție. Iar plimbările cu barca, excursiile de pescuit, scufundările și drumețiile pe trasee pitorești sunt doar câteva dintre aventurile pe care le poți experimenta. Planifică-ți escapada în Albufeira și bucură-te de un loc plin de farmec, aventură și relaxare! 



Mai multe informaţii

Servicii incluse

16 sept.
Transport de la București la Albufeira
Plecare
HiSky
HiSky HiSky - H41113
17:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
20:10 - Faro, Faro (FAO)
1 PC Non-stop
Transport:  H41113
Clasa de cabină: Economy
Descriere:

CHARTER [FAO] SEP / 7N FAO16SEP24

16 sept.
Cazare
7 Nopţi
Emeralds Albufeira 8,2 Foarte bine
Albufeira - La 0,8 km de centruB&B Rua do indico, lote 14-15, Albufeira 8200-161 Room
Este hotel se encuentra en Albufeira, cerca de Playa del pescador y Praia da Oura.Luna Varandas de Albufeira dispone de spa y piscina descubierta. Este establecimiento de Albufeira dispone de bar o lounge. Entre los servicios adicionales figuran sala de juegos electrónicos o de mesa, lavandería y caja de seguridad en recepción. Hay instalaciones de cocina.Habitaciones: televisión por cable,teléfono, cafa fuerte. Los alojamientos de este establecimiento de 4.0 estrellas disponen de cocina básica con cafetera y tetera y utensilios de cocina. Las habitaciones también cuentan con aire acondicionado y radio despertador. Además, se ofrece servicio de limpieza y los huéspedes pueden solicitar toallas/juegos de cama extras. Hay camas adicionales a disposición de los clientes que las soliciten.Instalaciones del hotel: Cafetera/Tetera, Caja de seguridad, Gimnasio, Cuarto de juegos, Bar, Televisor, Aire acondicionado.Servicios Adicionales:Áreas comunes con aire acondicionado, Bar o salón/lounge, Caja fuerte en la recepción, Cambio de divisas, Centro de bienestar, Lavandería, Mesas de billar, Piscina descubierta, Sala de juegos electrónicos/de mesa, Servicio de recepción 24 horas. Este establecimiento se encuentra proximo a:Playa del pescador-1,1km/0,7miPraia da Oura-1,3km/0,8miPlaya de Santa Eulalia-2,2km/1,4miMarina de Albufeira-2,6km/1,6miZoo Marine-7,7km/4,8miSalgados Beach-7,9km/4,9miLuna Varandas de Albufeira-Aeropuerto recomendado: Faro FAO-A. Internacional de Faro)-25,3 km/15,7mi.A poca distancia de Playa del pescadorSi es necesario enviar detalles adicionales antes de confirmar la reservación, un agente de atención al cliente le responderá por correo electrónico en un plazo de 2 a 4 horas.
23 sept.
Transport de la Albufeira la București
Retur
HiSky
HiSky HiSky - H41114
21:10 - Faro, Faro (FAO)
03:00 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
1 PC Non-stop
Transport:  H41114
Clasa de cabină: Economy
Descriere:

CHARTER [FAO] SEP / 7N FAO16SEP24

Tarif/ persoană De la
984 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulţi
Nopţi 7
Această idee include
Destinaţii 1
Zboruri 2
Hoteluri 1

Recomandările noastre de călătorie

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări