Sejur Creta, Grecia - iunie 2024
De la 505 €
Heraklion, Grecia

Sejur Creta, Grecia - iunie 2024

Pachet de vacanță
Creat: marți, 7 mai 2024
Ref ID: 9225303
Tarif/ persoană De la
505 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: marți, 7 mai 2024

Despre destinație

Heraklion este capitala Cretei și, de obicei, punctul de plecare pentru turiștii care doresc să exploreze insula. Cu aproximativ 130 000 de locuitori, este al cincilea oraș ca mărime din Grecia. Orașul este marcat de diferite influențe ale venețienilor, sarazinilor și grecilor. Istoria este foarte prezentă în Heraklion, la fel ca în majoritatea orașelor grecești. În jurul părții vechi a orașului, un vizitator poate merge urmând vechile ziduri venețiene care se întâlnesc la un bastion, numit Fortăreața Koules, care domină vechiul port al orașului. Venețienii au început construcția zidurilor orașului în 1462 și le-a luat mai mult de un secol să le finalizeze. Zidurile au o lungime de aproximativ 4 km și au o formă triunghiulară cu șapte bastioane și acum este unul dintre simbolurile orașului. Piața centrală, înconjurată de magazine, cafenele și restaurante, este dominată de fântâna Leilor, construită de un guvernator venețian în secolul al XVII-lea. Muzeul Arheologic din Heraklion este impresionant și este mândria și bucuria orașului. Expozițiile sunt satisfăcător de complete și bine organizate, toate aspectele vieții din Creta, de la preistorie până la perioada romană, sunt acoperite într-o serie de galerii spațioase. Palatul de la Knossos este al doilea cel mai popular obiectiv turistic din toată Grecia, doar Acropolisul fiind mai vizitat, situl este într-o stare incredibilă și există multe de văzut. Este, de asemenea, într-un cadru frumos, cu vederi minunate asupra ținutului. Heraklion oferă o gamă vastă de atracții istorice și arheologice, inclusiv muzeul său renumit la nivel mondial și situl apropiat de Knossos, inima vechii civilizații minoane. Țărmul din oraș, Amoudara, este o fâșie de plajă cu nisip de trei kilometri, cu multe cafenele, baruri și hoteluri și locul unde se află Technopolis, un cinema multiplex modern și un teatru în aer liber. Cele mai frumoase plaje din afara orașului se găsesc în Kartero și Malia.
Mai multe informaţii

Servicii incluse

21 iun.
Transport de la București la Heraklion
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43055
14:25 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
16:25 - Heraklion, Nikos Kazantzakis (HER)
Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43055
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
21 iun.
Transfer
Transfer de la Nikos Kazantzakis (HER) la Nuovo Crete by Sea

Shuttle

Standard Shared Standard Shuttle (Autocar)
  • Fără timp de aşteptare
21 iun.
Cazare
5 Nopţi
8 mai multe imagini
Nuovo Crete by Sea 9 Superb
Malevizi - La 5,9 km de centruDOAR CAMERASyrou 13 Amoudara, Malevizi 71414 1 bedroom junior suite
When you stay at Nuovo Crete by Sea in Malevizi, you'll be near the airport, within a 10-minute drive of Heraklion Port and Heraklion Archaeological Museum. This hotel is 8.1 mi (13 km) from Palace of Knossos and 0.7 mi (1.1 km) from Ammoudara Beach.Take advantage of recreation opportunities such as a seasonal outdoor pool, or other amenities including complimentary wireless internet access and tour/ticket assistance.Make yourself at home in one of the 22 air-conditioned rooms featuring kitchenettes. Rooms have private balconies or patios. 43-inch Smart televisions with satellite programming provide entertainment, while complimentary wireless internet access keeps you connected. Conveniences include safes and desks, and housekeeping is provided daily.At Nuovo Crete by Sea, enjoy a satisfying meal at the restaurant. Mingle with other guests at the complimentary reception, held daily. Wrap up your day with a drink at the bar/lounge. A complimentary cooked-to-order breakfast is served daily from 8:30 AM to 10:30 AM.Featured amenities include luggage storage and a safe deposit box at the front desk.
26 iun.
Transfer
Transfer de la Nuovo Crete by Sea la Nikos Kazantzakis (HER)

Shuttle

Standard Shared Standard Shuttle (Autocar)
  • Fără timp de aşteptare
26 iun.
Transport de la Heraklion la București
Retur
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43056
21:15 - Heraklion, Nikos Kazantzakis (HER)
23:15 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43056
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
Tarif/ persoană De la
505 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulţi
Nopţi 5
Această idee include
Destinaţii 1
Zboruri 2
Hoteluri 1
Transferuri 2

Recomandările noastre de călătorie

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne