Sejur charter Madeira, Portugalia - 14 august 2024
De la 981 €
Madeira, Portugalia

Sejur charter Madeira, Portugalia - 14 august 2024

Sejur Charter
Creat: joi, 9 mai 2024
Ref ID: 8710543
Tarif/ persoană De la
981 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: joi, 9 mai 2024

Despre destinație

Alege să evadezi în Madeira, un paradis ce te îmbrățișează pe tot parcursul anului cu o eternă primăvară, ce transformă acest loc într-o oază de relaxare și stare de bine. Fii gata să explorezi canalele de apă (levadas), traseele montane, cascadele înalte și punctele de belvedere spectaculoase! 

Cei pasionați de activitățile acvatice vor găsi în Madeira un paradis autentic, unde pot experimenta adrenalina surfingului, bucuria pescuitului în apele cristaline, navigația pe valurile oceanului Atlantic alături de delfini și balene sau fascinația scufundărilor în adâncurile spectaculoase ale oceanului. Pentru cei dornici de experiențe mai relaxante, Madeira îți oferă oportunitatea de a descoperi frumusețea sa într-un mod unic și liniștit. Cu numeroase evenimente culturale și festivaluri pe tot parcursul anului, vei avea ocazia să te bucuri de autenticitatea și ospitalitatea localnicilor.

Fie că ești în căutare de aventură sau relaxare, Madeira este alegerea perfectă pentru un sejur memorabil. Aici, fiecare moment devine o amintire de preț, iar peisajele spectaculoase îți vor rămâne în inimă.

Mai multe informaţii

Servicii incluse

14 aug.
Transport de la București la Madeira
Plecare
HiSky
HiSky HiSky - H48303
16:55 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
20:20 - Funchal, Madeira (FNC)
1 PC Non-stop
Transport:  H48303
Clasa de cabină: Economy
Descriere:

CHARTER [FNC] AUG / 7N FNC14AUG24

14 aug.
Cazare
7 Nopţi
Five Design Rooftop by Storytellers 8,4 Foarte bine
FUNCHAL - La 13,3 km de centruB&B Rua Do Seminario, FUNCHAL 9050-022 Apartment t1 standard
Acest hotel confortabil este localizat în Funchal. Cuibărită la 100 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Clienții se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Unitatea de cazare se află la 200 metri de cea mai apropiată plajă. Proprietatea se află la 200 metri de mers pe jos de port. Cei care doresc să scape de agitaţia şi stresul rutinei zilnice vor găsi linişte şi pace la acest hotel. Această proprietate s-a bucurat de renovare în anul 2017. Five Design Rooftop by Storytellers include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia nu este deschisă pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Five Design Rooftop by Storytellers. Oaspeţii pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.
21 aug.
Transport de la Madeira la București
Retur
HiSky
HiSky HiSky - H48304
21:10 - Funchal, Madeira (FNC)
03:40 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
1 PC Non-stop
Transport:  H48304
Clasa de cabină: Economy
Descriere:

CHARTER [FNC] AUG / 7N FNC14AUG24

Tarif/ persoană De la
981 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulţi
Nopţi 7
Această idee include
Destinaţii 1
Zboruri 2
Hoteluri 1

Recomandările noastre de călătorie

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne